Ziua Logo
  Nr. 4168 de marti, 26 februarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Tinerii casatoriti furati de Inimaroiu
-- Primaria Sectorului 4 a inapoiat statului ajutoarele pentru constituirea familiei * Sute de cupluri asteapta cu ochii in soare cei 200 de euro cuveniti prin lege
Sute de tineri casatoriti din sectorul 4 isi asteapta de multe luni sprijinul banesc acordat la constituirea familiei, primaria acestui sector fiind singura care nu a reusit sa gestioneze si sa plateasca...   (609 afisari)
Incaierarea pe parcari
-- Locuitorii Capitalei nu vor mai plati taxa la primaria de sector pentru parcarea de resedinta, potrivit unui proiect de hotarare intocmit de specialistii municipalitatii si introdus pe ordinea de zi in sedinta CGMB de vineri.
La aflarea vestii, primarul Liviu Negoita, campion in amenajarea locurilor de parcare la bloc - 80.000 in prezent si pana la 100.000 pana la vara - a luat foc: "Masura preconizata de catre functionari...   (578 afisari)      1 comentariu
Romsilva cu alta palarie
-- Regia Nationala a Padurilor (RNP) Romsilva innoieste garderoba padurarilor si in acest an, pentru care preconizeaza sa plateasca aproape 1,7 milioane de euro.
Silvicultorii vor avea parte de intreaga gama de haine, pentru care RNP a anuntat deja mai multe licitatii. Astfel, Romsilva o sa achizitioneze "imbracaminte pentru uz profesional" de 442.000 euro, "haine...   (248 afisari)
Stiri pe scurt
Contopistii in greva
Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie (FNSA) a declansat ieri greva japoneza in semn de protest fata de salariile propuse de Executiv, iar joi sindicalistii se vor afla in greva de avertisment timp de doua ore. Totodata, membrii FNSA spun ca vor actiona in judecata Guvernul pentru incalcarea prevederilor articolului 31 punctul 3 din Legea 188/1999 privind statutul functionarilor publici, solicitand instantelor obligarea Executivului la promovarea...   (145 afisari)
Sindicalistii spun ca Guvernul nu va putea majora punctul de pensie
  2008-02-26 11:58 
Dumitru Costin: Este posibil ca in doi - trei ani sa nu mai existe bani pentru plata pensiilor
-- Sindicatele avertizeaza ca deciziile politice populiste privitoare la sistemul public de pensii nu sunt sustenabile si pun in pericol intregul sistem
Liderii Blocului National Sindical (BNS) sustin ca Executivul nu va putea majora punctul de pensie pentru anul viitor, intrucat nu exista resursele bugetare necesare. Mai mult, deciziile...   (445 afisari)
  2008-02-26 15:25 
Americanii, ingrijorati de modul in care isi duc romanii mortii la groapa
Ingrijorati de metodele "barbare" cu care romanii isi ingroapa mortii, locuitorii unui orasel american uitat de lume si de timp s-au gandit sa ne doneze un dric. Eveniment relatat cu madrie si de ziarul local, Rome News Tribune. La prima vedere, un fapt divers si lipsit de importanta, ce ar fi fost trecut cu vederea, daca una dintre cele mai renumite agentii de presa din lume, Associated Press nu ar fi dezvoltat subiectul...   (2601 afisari)      7 comentarii
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Scenariul post-Kosovo: episodul doi (2725 afisari)
 Se rupe Kosovo (2455 afisari)
 Viitor de aur tara noastra are! (2402 afisari)
 Marele fals chinezesc (1851 afisari)
 Garda moarta (1821 afisari)
 Marturiile cutremuratoare ale victimelor sefului Politiei Harghita: Ne punea sa lingem WC-urile si ne batea pana faceam pe noi (3469 afisari)
 Americanii, ingrijorati de modul in care isi duc romanii mortii la groapa (2601 afisari)
 Fiul vitreg al Elenei Udrea: Mai bine muream eu in accident (2502 afisari)
 Trabantul se intoarce sub forma unei "limuzine" de familie (2057 afisari)
 Piesa romaneasca de la Eurovision risca sa fie eliminata la Belgrad (1857 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.07320 sec.