Ziua Logo
  Nr. 4168 de marti, 26 februarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
»  
Legaturi periculoase la Furturi Auto
-- Ofiteri din Politie sunt in relatii cu hoti de masini, declara Cristian David, ministrulde Interne
Ministrul Internelor si Reformei Administrative, Cristian David, a declarat ca, din informatiile pe care le are, este posibil "sa nu fie singular" cazul politistului de la Serviciul Furturi Auto, care...   (690 afisari)      1 comentariu
Millennium: Oprirea lucrarilor la Cathedral Plaza, bazata pe minciuni
Constructorul imobilului Cathedral Plaza sustine ca decizia Curtii de Apel Craiova de suspendare a lucrarilor s-a bazat pe un raport "plin de minciuni" facut de un fost angajat al companiei. Juristii firmei sustin ca hotararea instantei are la baza minciunile inginerului Emanuel Necula, cel cu care societatea...   (579 afisari)      2 comentarii
Toader cere sa fie scos de sub urmarire
Directorul general al Companiei Nationale Posta Romana, Dan Mihai Toader, s-a prezentat ieri la DNA, in legatura cu dosarul in care sunt cercetati fostii ministri Chiuariu si Nagy, la iesire declarand ca a cerut procurorilor sa il scoata de sub urmarire penala. Toader a spus ca procurorii nu au adus...   (238 afisari)
"Creierul" fraudei de la BRD Craiova a fost retinut
Fari Faed, cunoscut membru al lumii interlope doljene, suspectat a fi "creierul" operatiunii prin care BRD Craiova a fost fraudata cu opt milioane de lei, a fost retinut ieri pentru 24 de ore, pe baza de ordonanta, fiind transportat la Timisoara, unde se desfasoara ancheta in acest caz. Faed, cunoscut...   (447 afisari)
Stiri pe scurt
Solicitare pentru arhiva SIPA
Reprezentantii asociatiilor magistratilor si ai Consiliului Superior al Magistraturii cer Ministerului Justitiei sa comunice public de indata procesul-verbal de inventariere a arhivei SIPA si, eventual, pe cel de distrugere a acesteia. Decizia a fost luata in cadrul unei intalniri cu reprezentantii CSM, intrucat din anul 2005 reprezentantii MJ au sustinut, potrivit Mediafax, ca vor proceda la distrugerea arhivelor SIPA. Aceasta masura se impune pentru...   (174 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Scenariul post-Kosovo: episodul doi (2725 afisari)
 Se rupe Kosovo (2455 afisari)
 Viitor de aur tara noastra are! (2402 afisari)
 Marele fals chinezesc (1851 afisari)
 Garda moarta (1821 afisari)
 Marturiile cutremuratoare ale victimelor sefului Politiei Harghita: Ne punea sa lingem WC-urile si ne batea pana faceam pe noi (3469 afisari)
 Americanii, ingrijorati de modul in care isi duc romanii mortii la groapa (2601 afisari)
 Fiul vitreg al Elenei Udrea: Mai bine muream eu in accident (2502 afisari)
 Trabantul se intoarce sub forma unei "limuzine" de familie (2057 afisari)
 Piesa romaneasca de la Eurovision risca sa fie eliminata la Belgrad (1857 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01228 sec.