Ziua Logo
  Nr. 4142 de sambata, 26 ianuarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
»  
"Moarte alba" de patru milioane de euro
-- Peste 80 de kilograme de heroina au fost descoperite la Vama Nadlac
Politistii au capturat un transport de heroina de peste 80 de kilograme de heroina, in valoare de aproximativ patru milioane de euro. Marfa, care provenea din Turcia si era destinata pietei din Occident,...   (380 afisari)
Ultima declaratie
-- Romanca impuscata in cursul noptii de miercuri spre joi la Torino a apucat sa le spuna anchetatorilor, in timp ce se afla in stare grava la spital, numele agresorului. Gabriela Nicoara de 22 de ani si Valerica Dascalu de 37 de ani, au fost ucisi cu focuri de arma, in noaptea de miercuri spre joi, in cartierul Santa Rita din orasul italian Torino.
Asasinatul a avut loc in momentul in care tinerii reveneau acasa, pe strada Lima. Potrivit anchetatorilor, cei doi au fost impuscati cu o arma semiautomata calibrul 9 milimetri. Gabriela Nicoara, atinsa...   (1085 afisari)      1 comentariu
ZIUA si replica
-- In urma articolului intitulat "Reteaua Patapievici - Liiceanu", publicat de ZIUA in data de 24 ianuarie, am primit un drept la replica din partea Institutului Cultural Roman, pe care il publicam integral:
"Articolul Reteaua "Patapievici - Liiceanu", publicat in ziarul Ziua din data de 24 ianuarie 2008 sub semnatura domnului Dan Mircea Cipariu, cuprinde doua acuzatii grave: ca presedintele Institutului Cultural...   (1006 afisari)      1 comentariu
Stiri pe scurt
Documente interzise presei
Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ieri ca presa sa nu aiba acces la documentele depuse de Omar Hayssam, prin avocatii sai, la dosarul in care se judeca recursul sirianului la condamnarea de 20 de ani de inchisoare, decisa de Curtea de Apel Bucuresti. De asemenea, instanta suprema a precizat ca partile implicate in dosar trebuie sa respecte principiul confidentialitatii cu privire la aceleasi documente. Decizia ICCJ va fi valabila pana la o noua...   (150 afisari)
Avocatul si sora lui Cioaca nu vor sa faca un caz de presa din situatia micutului
  2008-01-27 13:39 
Cazul Elodia: Copilul avocatei si al politistului Cioaca, disputat in instanta
-- Baietelul de doi ani, Patrick, se afla, in prezent, in custodia parintilor politistului arestat
Cazul avocatei din Brasov, Elodia Ghinescu, disparuta in august anul trecut, revine in atentia opiniei publice. La doar cateva zile de la arestarea preventiva a sotului Elodiei, politistul Cristian Cioaca, membrii celor doua familii au inceput...   (610 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Lovitura ruseasca in Serbia (2857 afisari)
 Tiparul otravit (2279 afisari)
 Eminescu si geopolitica Marii Negre in iunie 1883 (2072 afisari)
 SRS transferat (2011 afisari)
 Manevra Macovei (1954 afisari)
 Elodia catre Cioaca: "Adevarul poate iese intr-o zi" (2905 afisari)
 Ion din Cornesti, spaima pilotilor de la Otopeni si Baneasa (1969 afisari)
 Lituania vrea sa isi schimbe numele (1903 afisari)
 Daniela Popa, huiduita la scena deschisa (1870 afisari)
 Inalta Curte de Casatie si Justitie, "ocupata" de hackeri (1457 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01108 sec.