Ziua Logo
  Nr. 4134 de joi, 17 ianuarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Negocieri discrete la Educatie
-- Ministrul Educatiei si liderii celor patru federatii sindicale s-au intalnit, ieri, la o discutie informala asupra negocierilor de saptamana viitoare privind cresterile salariale din invatamant. Toti au pastrat insa discretie in legatura cu valoarea de la care vor incepe negocierile.
"In nici un caz nu dorin un procent mic. Suma pe care o cerem poate fi acoperita de la buget, pentru ca acesta are resurse. Nu vrem sa se mai spuna ca majorarile salariale duc la inflatie, intrucat investitia...   (330 afisari)
Copiii sortii
-- Conform unui studiu, care a urmarit sa afle cat de informate sunt romancele si ce fac pentru a avea o sarcina sanatoasa, doar 41% din femeile insarcinate sau care au nascut si-au planificat sarcina: si-au facut analize, si-au urmarit ovulatia, au luat vitamine. In acelasi timp, 48% recunosc faptul ca au ramas insarcinate "din intamplare", fara a acorda importanta perioadei de preconceptie.
O treime dintre femeile chestionate (34%) nu pot mentiona spontan nici un motiv pentru care este indicat consumul de suplimente nutritive cu acid folic in perioada de preconceptie, desi studiile au aratat...   (157 afisari)      1 comentariu
  2008-01-17 15:21 
Risc ridicat de prabusire pe litoral
-- Riscul prabusirii falezelor de pe litoral s-a reactivat in urma furtunilor din aceasta iarna. O plimbare de agrement pe faleza poate fi acum periculoasa pentru localnici, iar in perspectiva sezonului estival, si pentru turisti.
Falezele din trei localitati din sudul litoralului si din municipiul Constanta sunt in pericol de prabusire, sustine Directia Apelor Dobrogea Litoral (DADL). De asemenea, reprezentantii institutiei avertizeaza localnicii si turistii...   (814 afisari)
Dezbatere pe tema coruptiei din sistemul sanitar
  2008-01-17 18:48 
Presedintele Colegiului Medicilor Cluj: Uneori, imi este rusine ca sunt doctor
Presedintele Colegiului Medicilor Cluj, Mircea Barsan, a declarat, joi, ca va propune o dezbatere nationala pe tema fenomenului coruptiei din sistemul medical, deoarece, in opinia sa, imaginea intregii bresle este grav afectata. "Sa vedem cum putem, concret, sa indreptam si imaginea doctorilor, dar si cum sa aparam bolnavii, pentru ca se va ajunge la o ruptura majora intre...   (773 afisari)      3 comentarii
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Erorile lui Nostradamus (6194 afisari)
 Prim-ministru jucator (3500 afisari)
 Coruptie in SRI (3080 afisari)
 Dusmanii lui Eminescu la Chisinau si Cotroceni (2414 afisari)
 Nu vreti un doctorat? (2143 afisari)
 Moda testicolelor agatate de masina face ravagii in SUA (2672 afisari)
 Bulgaria, calul troian al Rusiei in UE si NATO (2203 afisari)
 Omar Hayssam pregateste dezvaluiri incendiare  (2011 afisari)
 Un palmier din Madagascar se vede din spatiu (1832 afisari)
 Cristian Cioaca: "Elodia este in viata" (1585 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00897 sec.