Ziua Logo
  Nr. 4122 de sambata, 29 decembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
»  
Sindicatele apeleaza la Basescu
-- Liderii sindicali din Romania s-au intalnit ieri cu presedintele Traian Basescu pentru a-l convinge sa nu promulge Legea bugetului de stat pe anul 2008. Seful statului s-a oferit sa medieze o intrunire intre sindicate si Guvern pe data de 7 ianuarie, data ce a fost convenita si cu primul-ministru. Presedintele a promulgat ieri Legea bugetului asigurarilor sociale de stat.
Liderii a patru mari confederatii sindicale - Confederatia Nationala Sindicala "Cartel Alfa", Blocul National Sindical, Confederatia Nationala a Sindicatelor Libere din Romania - Fratia si Confederatia...   (516 afisari)      4 comentarii
Nicolae vrea ca CNSAS sa nu mai dea verdicte
-- Colegiul CNSAS poate sa decida, prin vot, doar publicarea unui dosar, dar nu va mai da verdicte de colaborator cu Securitatea, se stipuleaza intr-o initiativa legislativa depusa ieri, la Camera Deputatilor, de senatorul PSD Serban Nicolae.
El a initiat o modificare a prezentelor prevederi legislative pentru a limita prerogativele Colegiului doar la a decide prin vot daca un dosar se publica ori nu pe siteul institutiei si in Monitorul Oficial....   (466 afisari)      7 comentarii
Stiri pe scurt
Italia nu renunta la expulzari
Guvernul italian a aprobat ieri noul decret care permite expulzarea cetatenilor comunitari atat din ratiuni de siguranta publica, cat si pentru prevenirea actelor de terorism. Decretul inlocuieste masura adoptata la 1 noiembrie, care reactie la uciderea Giovannei Reggiani, presupusa victima a unui imigrant de origine romana. Decretul adoptat in regim de urgenta la 1 noiembrie expira la 31 decembrie, in conditiile in care Cabinetul Romano Prodi nu a...   (220 afisari)
     2 comentarii
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Biserica Ortodoxa condamna ereziile lui Tismaneanu (6377 afisari)
 Pactul Ribbentrop-Molotov-Tismaneanu (4598 afisari)
 2007 - Anul lui Traian Basescu (3745 afisari)
 Dezastrul indian (3151 afisari)
 A predat politiei o sacosa cu mii de euro (3006 afisari)
 Americanii au inventat masina de citit ganduri (2094 afisari)
 O prostituata romanca il invinge pe Prodi  (1767 afisari)
 Elodia din America (1304 afisari)
 Romania, ingropata sub nameti (1240 afisari)
 Nemtii se lasa de baut bere (1207 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00873 sec.