Ziua Logo
  Nr. 4108 de marti, 11 decembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Aviara APIA
Verificarile privind licitatia agentiei de plati din agricultura pentru achizitia de ATV-uri au relevat vicii de procedura si neconcordante intre caietul de sarcini si contractul incheiat, astfel ca functionarii APIA implicati vor fi sanctionati iar contractul ar putea fi anulat.
"In urma controlului...   (306 afisari)
     1 comentariu
Moft taxi
-- Taximetristii ameninta ca vor declansa ample proteste, mergand pana la blocarea circulatiei in Capitala si resedintele de judet, daca autoritatile nu gasesc solutii la revendicarile lor, apreciind ca normele de aplicare a Legii taximetriei sunt "in total dispret fata de taximetristi".
Potrivit presedintelui Asociatiei Nationale a Patronatului Operatorilor de Transport in Regim de Taxi (ANPORTRT), Remus Nedelcu, daca autoritatile nu vor solutiona cererile taximetristilor, pe 17 ianuarie...   (365 afisari)      1 comentariu
Pachet pentru acasa
-- Autoritatile romane intentioneaza sa stabileasca un set de ajutoare pentru incurajarea muncitorilor romani din Italia sa se intoarca in tara, precum si pentru firmele italiene, cu angajati romani, sa investeasca in Romania, a declarat, ieri, ministrul pentru IMM-uri Ovidiu Silaghi.
"S-a observat ca muncitorii romani care lucreaza in Italia activeaza intr-un anumit sistem si vrem sa utilizam aceasta experienta si in Romania. In acest sens, ne-am gandit la doua canale, incurajarea...   (238 afisari)
Parlamentul se opune proiectului Executivului de la Amsterdam
  2007-12-11 11:35 
Guvernul Olandei, favorabil deschiderii pietei muncii pentru romani
Romanii mai au de asteptat, cel putin pana in 2009, ca sa fie acceptati pe piata muncii din Olanda. Si asta pentru ca Parlamentul se opune unei asemenea dezbateri, in ciuda sustinerii de catre membrii Executivului olandez a proiectului privind deschiderea pietei muncii pentru romani si bulgari, in mai anul urmator. In plus, atat partidele de opozitie, cat si coalitia...   (335 afisari)
ZIUA continua rubrica "Bucurestiul lui Videanu"
  2007-12-11 17:14 
Bordurile A.VID.
Intersesectia strazilor 13 Septembrie cu Trafic Greu a fost recent refacuta. Baltile insa troneaza, dupa cea mai mica ploaie, lasandu-ne sa ne indoim de cat de plan este carosabilul. Daca traficul din zona a fost perturbat serios in ultimele luni, bordurile insa s-au schimbat recent. Cu toate acestea, se vede si cu ochiul liber, sunt deja ciobite. Nu va mai dura mult si vor trebui schimbate. Cititorul care ne-a semnalat acest caz...   (309 afisari)
"Cornul si laptele" revine
  2007-12-11 18:36 
Democratii, suparati ca PSD-ul a sustinut PNL-ul la buget
Comisiile de buget-finante ale Parlamentului au votat, marti, in aproximativ doua ore, bugetele a 22 din cei 50 de ordonatori de credite, datorita faptului ca marea majoritate a amendamentelor nu au mai fost sustinute de catre initiatori. In schimb, senatorii si deputatii celor doua Comisii au adoptat doua amendamente sociale ale PSD, sustinute de senatorul Viorel Stefan. Cele doua amendamente vizeaza extinderea...   (652 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Organul in flagrant (5672 afisari)
 Dezinteresul national (3724 afisari)
 Gaura neagra a mafiilor din Balcani (2612 afisari)
 PD - L(ichele) (1965 afisari)
 Tariceanu nu o vrea pe Norica (1839 afisari)
 Eros Ramazzotti, indragostit de top modelul Madalina Ghenea (2781 afisari)
 Actrita Jodie Foster recunoaste ca e lesbiana (2560 afisari)
 Spartanii nu isi ucideau copiii aruncandu-i in prapastie (2556 afisari)
 Basescu l-a invitat pe Tariceanu sa imparta avionul spre Lisabona (1141 afisari)
 Un lider politic de la Chisinau sustine ca are dovezi ca Voronin e cetatean rus (1080 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01752 sec.