Ziua Logo
  Nr. 4100 de vineri, 30 noiembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Aviara survoleaza Delta
-- "Victime" au fost doar orataniile dintr-o gospodarie din Murighiol. Autoritatile au luat masurile ce se impun, in liniste
Veterinarii considera ca noul episod de gripa aviara din localitatea tulceana Murighiol a fost determinat de pasarile migratoare. Vestea buna este ca nu au mai fost identificate si alte cazuri in afara...   (137 afisari)
Capitala are nevoie de tramvai
-- Traficul din Bucuresti are nevoie de construirea unor noi linii de tramvai si de extinderea capacitatii de transport pe cele existente, in conditiile in care numarul de pasageri pe ora transportat in Bucuresti depaseste capacitatea autobuzelor si a troleibuzelor, a declarat, ieri, directorul general al Alstom Romania, Gabriel Stanciu.
"Potrivit unui studiu Alstom, cand traficul pe mijloacele de transport in comun este intre 3000 si 7000 de pasageri/ora, cel mai potrivit mijloc de transport este tramvaiul. In Bucuresti un astfel de trafic...   (757 afisari)      4 comentarii
Criza de forta de munca
Companiile romanesti nu sunt interesate sa aduca forta de munca din strainatate, desi cei mai multi angajatori recunosc ca au probleme atunci cand trebuie sa gaseasca lucratori, potrivit studiului "Piata fortei de munca din Romania si imigratia", realizat si prezentat ieri de Fundatia Soros. Acest studiu...   (511 afisari)
Complicii jaguarului
Primarul general Adriean Videanu (foto) a dispus inchiderea Gradinii Zoologice din Bucuresti pana la finalizarea anchetei pe care a cerut-o Politiei, miercuri, la o zi dupa uciderea jaguarului Bety de catre ingrijitori. "In urma unei anchete interne, au fost motive care ne-au determinat sa sesizam organele...   (523 afisari)
Stiri pe scurt
Pauza la bancomatele BCR
Banca Comerciala Romana (BCR) va opri functionarea unor bancomate, in aceasta noapte, intre orele 01:00 si 03:00, pentru efectuarea unor lucrari de extindere a aplicatiei informatice care permite acceptarea de carduri cu chip, a anuntat, ieri, institutia de credit. In urma finalizarii acestui proces, reteaua de bancomate a BCR va fi capabila sa accepte si sa opereze carduri cu cip emise de oricare dintre institutiile de credit din lume, se arata intr-un...   (197 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Diversiunea (8344 afisari)
 Mazilita de Basescu (3576 afisari)
 Ciudatul vot din 25 noiembrie (3131 afisari)
 Taxa de prima inmatriculare inapoi (2794 afisari)
 Consecintele unui "Da" evreiesc si ale unui "Nu" palestinian (2757 afisari)
 Noua Dreapta a iesit in strada de 1 Decembrie (1536 afisari)
 Mii de romani au urmarit parada de la Arcul de Triumf (1078 afisari)
 Romania a picat in grupa cu Italia, Franta si Olanda (907 afisari)
 Basescu: Cioroianu are un deficit urias de educatie (717 afisari)
 Miron Cozma este liber (634 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02101 sec.