Ziua Logo
  Nr. 4073 de marti, 30 octombrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
»  
PSD isi musca limba
-- PSD incearca cu disperare sa se replieze dupa gafa monumentala referitoare la un amendament adus Codului penal. Modificarea - semnata de Eugen Nicolicea (PSD) si Ioan Timis (PNL) - prevedea pedepsirea cu inchisoarea a persoanelor care divulga continutul convorbirilor interceptate sau al unei casete audio-video, de genul celei in care a fost implicat ex-ministrul Decebal Traian Remes.
Chiar daca acum conducerea PSD sustine ca nu a avut habar de initiativa lui Nicolicea, iar ca acesta nu a avut sustinerea partidului, votul din Camera Deputatilor a aratat insa ca atat social-democrati...   (1448 afisari)      6 comentarii
Regina Maria, biografie in imagini
-- Regele Mihai si Regina Ana au participat ieri, in sala Lapidarium a Muzeului National de Istorie, la lansarea biografiei in imagini a Reginei Maria a Romaniei. Volumul a prins viata datorita muncii de peste sapte ani a cercetatorului dr. Diana Mandache, care a selectat imagini ale Reginei Maria din diferite arhive internationale.
"Marie of Romania. Images of a Queen" (Maria de Romania. Fotografii ale unei Regine) cuprinde imagini din Arhivele Casei Regale Britanice de la Castelul Windsor, de la Arhivele de la Kent State Universitary-Ohio,...   (1286 afisari)      2 comentarii
Stiri pe scurt
Olmert, bolnav de cancer
Premierul israelian, Ehud Olmert, a anuntat, ieri, la Ierusalim, in cadrul unei conferinte de presa, ca i s-a depistat un cancer la prostata si ca va trebui sa suporte o interventie chirurgicala. Premierul a declarat ca a descoperit ca-i bolnav imediat dupa ce s-a reintors din vizita in Rusia. E vorba de o tumoare microscopica. Specialistii israelieni spun ca Olmert va putea sa-si continue activitatea in mod normal, daca in cursul operatiei nu vor interveni...   (280 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 "Rugul aprins" si maturica de plastic (3096 afisari)
 Talpa lui Videanu (2213 afisari)
 Jungla la munca (2049 afisari)
 Suspendati pe viata pentru furt! (1738 afisari)
 Procurorul Lele implicat intr-o bataie (1713 afisari)
 Yahoo adauga noi optiuni programului Messenger (1091 afisari)
 Noi probe in cazul Elodia il incrimineaza pe sot (895 afisari)
 Presedintele Bush, urmasul lui Vlad Tepes (855 afisari)
 Insula Serpilor, un subiect evitat de ambele parti (812 afisari)
 Nicolas Sarkozy a divortat de Cecile pentru o bosniaca de 23 de ani (553 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01005 sec.