Ziua Logo
  Nr. 4071 de sambata, 27 octombrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Sindicate contra pensii
-- Procesul de aderare la pilonul II de pensii este criticat de sindicate. Acestea cer interventia Senatului si Camerei Deputatilor. CSSPP sanctioneaza 41 de agenti de marketing
Cartel Alfa acuza Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) ca nu-si exercita obligatiile legale de supraveghere si control al activitatii sistemului de pensii private si cere, printr-o...   (264 afisari)
CFMR: Stop programului de evaluare a sanatatii
-- Camera Federativa a Medicilor din Romania (CFMR) cere intreruperea Programului national de evaluare a starii de sanatate a populatiei (PNESS), considerand ca nu este util cetatenilor, banii investiti in acest proiect putand fi cheltuiti mai eficient, pentru cresterea salariilor medicilor.
Sindicalistii cer cresterea veniturilor medicilor la valoarea reala a muncii si nivelului lor social, din banii alocati PNESS, a declarat miercuri, presedintele Camerei Federative a Medicilor din Romania...   (472 afisari)      5 comentarii
Stiri pe scurt
Chiliman contra REBU
Primarul Andrei Chiliman a pierdut in instanta procesul cu societatea REBU, insa ii interzice reluarea activitatii de salubrizare in Sectorul 1, motivand ca firma trebuie sa castige mai intai licitatia organizata de el pentru prestarea acestui serviciu. In ciuda faptului ca atributul incheierii contractelor de salubrizare stradala ii revenea Consiliului General al Municipiului Bucuresti, edilul Sectorului 1 a anulat, in august, contractul cu REBU, si a angajat,...   (183 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Putin ameninta Romania (7611 afisari)
 Premise pentru dezmembrarea Romaniei (6878 afisari)
 Raportul Tismaneanu pus la zid de un analist CIA (3933 afisari)
 Presedintele Basescu a intrat din nou in incurcatura (2156 afisari)
 Singur cuc in gradina lu' Ion (2089 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00981 sec.