Ziua Logo
  Nr. 4071 de sambata, 27 octombrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
»  
Fara pomeni electorale
-- Politica fiscala trebuie sa sustina in continuare procesul de dezinflatie, iar cheltuielile bugetare trebuie oprite, chiar daca este o perioada foarte proasta pentru Guvern, inainte de alegerile electorale, a declarat guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR).
"Timeing-ul este foarte prost pentru Guvern, chiar in perioada electorala sa le spunem "Opriti cheltuieilile", a afirmat Isarescu la o intalnire cu investitorii italieni din Romania. Oficialul bancii centrale...   (194 afisari)
Cox nu crede in clauza de salvgardare
-- Este putin probabil ca autoritatile de la Bruxelles sa activeze clauza de salvgardare in domeniul agriculturii, a declarat, ieri, la Bucuresti, Pat Cox, fost presedinte al Parlamentului European, in prezent presedinte al organizatiei non-guvernamentale Miscarea Europeana Internationala.
"Exista o profunda apreciere a progresului realizat de Romania si de aceea imi permit sa fiu optimist. Clauza de salvgardare ramane o optiune, dar este putin probabil sa fie activata de aceasta data",...   (157 afisari)
  2007-10-26 13:11 
Pretul petrolului a atins nivelul record de 92 de dolari pe baril
Moneda unica europeana a atins astazi un nou record istoric fata de dolar, ajungand la un raport de 1,4374. Analistii financiari sustin ca pietele valutare au reactionat astfel la publicarea unor indicatori negativi privind economia Statelor Unite ale Americii si la criza imobiliara din aceasta tara. Acest regres creste posibilitatea ca Rezerva Federala sa anunte saptamana viitoare o noua reducere de 0,25 procente a ratei dobanzii....   (111 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Putin ameninta Romania (7611 afisari)
 Premise pentru dezmembrarea Romaniei (6878 afisari)
 Raportul Tismaneanu pus la zid de un analist CIA (3933 afisari)
 Presedintele Basescu a intrat din nou in incurcatura (2156 afisari)
 Singur cuc in gradina lu' Ion (2089 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00924 sec.