Ziua Logo
  Nr. 4069 de joi, 25 octombrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Iarna vine cu temperaturi mai mari decat de obicei
Prima zapada, in decembrie
-- Iarna din acest an va fi normala din punct de vedere meteorologic, cu zapada din luna decembrie si cu sanse de a scapa de seceta cauzata de cel mai cald an din istoria masuratorilor meteorologice din Romania. Attila Korodi, ministrul Mediului, a prezentat posibila evolutie a vremii pana in luna aprilie 2008.
Temperaturile scazute din ultimele zile nu marcheaza inceputul iernii, acest anotimp urmand sa se instaleze abia in luna decembrie, atunci cand sunt asteptate si primele ninsori, a declarat ministrul Mediului,...   (708 afisari)      1 comentariu
Vrancea la apa
-- Ploile din ultimul timp au dus la inundatii care au afectat 38 de localitati din 12 judete, 7 persoane trebuind sa fie evacuate, se arata intr-un raport al Ministerului Internelor si Reformei Administrative.
In Vrancea, aproximativ 10.000 de oameni erau izolati, ieri, 360 de gospodarii din sapte localitati din judet erau inundate, iar un drum national si doua drumuri judetene erau inchise circulatiei, in urma...   (211 afisari)
Stiri pe scurt
Cu vitelul la minister
Crescatorii de taurine si-au terminat, ieri, prima etapa a protestelor lor, la inchiderea editiei fiind in plina desfasurare negocierile dintre ministrul Agriculturii, Dacian Ciolos, si reprezentantii vacarilor. Ieri a fost cea de a treia zi de proteste, cand crescatorii de animale, pe langa lapte, piei de vaca si balegar, au adus si un dar pentru ministrul Agriculturii, un vitelus, pentru a putea constata singur cat de greu se cresc animalele. Precedentele...   (225 afisari)
Romania, amenintata cu sanctiuni daca nu-si aliniaza legislatia la cea europeana
  2007-10-25 13:52 
Vosganian: Taxa de prima inmatriculare nu se modifica pana la un acord cu CE
Taxa de prima inmatriculare nu se modifica pana cand nu se ajunge la un acord cu Comisia Europeana, in prezent discutiile fiind inca in derulare. Declaratia ii apartine Ministrului Economiei si Finantelor (MEF), Varujan Vosganian, care a dat asigurari, astazi, ca trecerea la faza a doua a procedurii de infringement (incalcare a tratatului...   (182 afisari)      1 comentariu
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Falimentul selectionerului Gigi (3506 afisari)
 Un baptist orthodox (3314 afisari)
 Misterul mortii lui Edgar Allan Poe (2855 afisari)
 Constitutia, hartia igienica a presedintelui tarii (2787 afisari)
 Azi e Ziua Regelui (2581 afisari)
 George Bush avertizeaza: Romania, in raza rachetelor iraniene (648 afisari)
 Isteria Elodia: Inarmat, a intrat la un procuror sustinand ca are probe despre caz (465 afisari)
 Surprize, surprize: Basescu s-a dus la lansarea candidatilor PSD pentru euroalegeri (436 afisari)
 AC Milan - Sahtior 4-1 (315 afisari)
 Martirii nasaudeni din secolul al XVIII-lea vor fi canonizati (279 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00948 sec.