Ziua Logo
  Nr. 4068 de miercuri, 24 octombrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
»  
Petrom: Majorarea redeventelor incalca legea
-- Eventuala majorare a redeventelor Petrom ar incalca prevederile contractului prin care grupul austriac OMV a preluat compania si legea prin care a fost aprobata tranzactia, insa decizia adoptata de Comisia economica a Senatului reprezinta doar o recomandare, arata reprezentantii Petrom, potrivit Mediafax.
Senatorii din Comisia economica au decis, ieri, sa majoreze redeventa platita de Petrom pentru exploatarea titeiului, de la 5,6% din productia medie de titei realizata la 10%, desi legea pentru privatizarea...   (225 afisari)
Danila pleaca de la conducerea BCR
-- Presedintele executiv al Bancii Comerciale Romane (BCR), Nicolae Danila, a demisionat si va fi inlocuit de vicepresedintele executiv al bancii Manfred Wimmer, acesta urmand sa asigure interimatul pe aceasta functie, incepand cu data de 1 decembrie.
"Consider ca, impreuna cu intreaga echipa BCR, am obtinut pana acum un succes deosebit. Astazi doresc sa-i informez pe clientii si pe partenerii nostri, pe colegii mei precum si piata per ansamblu ca,...   (462 afisari)
Stiri pe scurt
Protest cu balegar
Ministerul Agriculturii nu poate acorda subventii pentru crescatorii de bovine decat in limita plafonului de 170 de milioane de euro negociat cu UE, iar reprezentantii institutiei recomanda sindicatelor sa faca presiuni la Bruxelles daca vor sa obtina un sprijin mai mare. Crescatorii de taurine si-au continuat, ieri, protestul cu balegar in fata ministerului, negocierile de luni fiind fara rezultat. Ei vor subventii mai mari pentru toti crescatorii de bovine si...   (144 afisari)
Pachet compensatoriu substantial pentru fostul director executiv al celei mai mari banci din Romania
  2007-10-24 15:37 
Danila a plecat de la BCR cu patru milioane de euro
Nicolae Danila va pleca de la conducerea BCR cu un pachet compensatoriu substantial ce s-ar putea situa ''in jurul a 3-4 milioane de euro'', relateaza The Money Channel, preluand un articol aparut in Ziarul Financiar. Pe langa parchetul compensatoriu, fostul director executiv al BCR a mai primit, in momentul privatizarii bancii, si un pachet...   (199 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Tortionara (3336 afisari)
 Elodia si Traian Basescu (2658 afisari)
 Hitler, la Curtea Suprema (2634 afisari)
 Referendum absurd (2213 afisari)
 Victor Piturca: "Hagi patat, Sandu vinovat!" (2099 afisari)
 Ne asteapta o iarna blanda, cu zapada si temperaturi ridicate (1375 afisari)
 Italia: Politia din Padova a arestat 29 de romani (460 afisari)
 Basescu ar putea primi 1.800 de hectare in baza testamentului unui logofat (403 afisari)
 Italienii vor sa-i convingem pe romi sa nu mai paraseasca Romania (400 afisari)
 Armata turca a intrat in nordul Irakului (340 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01031 sec.