Ziua Logo
  Nr. 4063 de joi, 18 octombrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
»  
Costurile restituirilor, in spinarea primariilor
-- Autoritatile locale vor trebui sa plateasca despagubirile pentru cei care si-au pierdut imobilele in procesele cu proprietarii dinainte de nationalizare. Tot in sarcina lor intra si cofinantarea programului constructiei de locuinte sociale pentru chiriasii evacuati din casele nationalizate.
Proiectul PRM de despagubire al proprietarilor ce au achizitionat de la stat imobile nationalizate abuziv a fost amendat consistent de Comisia juridica a Senatului, dar plenul acestei Camere a retrimis...   (300 afisari)
Amenintarea PRM, rasuflata
-- PRM va initia o motiune de cenzura daca Guvernul isi asuma raspunderea in Parlament pentru introducerea votului uninominal, a anuntat vicepresedintele partidului, Lucian Bolcas. Pesedistii lui Mircea Geoana, cat si democratii lui Emil Boc au declarat ca nu vor sustine un astfel de document.
"In conditiile in care sunt demarate dezbaterile parlamentare, asumarea raspunderii Guvernului apare, din punct de vedere constitutional, ca impunere a unei dictaturi a Guvernului la santajul prezidential....   (339 afisari)
Stiri pe scurt
Pretentiile PSD
PSD nu va vota bugetul de asigurari sociale pe anul viitor daca nu vor fi prevazute resursele necesare pentru plata tichetelor de calatorie pe CFR pe care pensionarii nu le folosesc, a declarat ieri, la Deva, presedintele PSD, Mircea Geoana. El a precizat ca in bugetul pe anul viitor exista resurse pentru acoperirea acestor costuri din fondul de rezerva al guvernului. Geoana a mai spus ca PSD a pregatit cinci categorii mari de amendamente la bugetul de stat, pe care...   (215 afisari)
  2007-10-18 13:35 
Remes a fost suspendat din PNL
Organizatia PNL sector 1, din care face parte fostul ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remes, a decis suspendarea acestuia cu 17 voturi pentru si unul impotriva. Vlad Moisescu, presedintele PNL sector 1 a precizat pentru Realitatea TV ca votul impotriva a fost dat de un coleg care dorea excluderea si nu doar suspendarea lui Remes din randurile partidului. Decebal Traian Remes poate contesta suspendarea la Comisia de etica si arbitrj a PNL. Decizia a fost luata...   (159 afisari)      1 comentariu
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Hagi-Becali, razboi penibil (3455 afisari)
 Moscheea sovietica din Bucuresti (2563 afisari)
 Patru trandafiri si un FSN (2381 afisari)
 Masina de vot (2197 afisari)
 Putin vrea canal intre Marea Caspica si Marea Neagra (2047 afisari)
 Diplomat roman, acuzat de colaborare cu Securitatea (395 afisari)
 Aradeanul Victor Faur recunoaste ca a accesat serverele NASA (391 afisari)
 Muresan: S-a incercat lichidarea mea fizica (337 afisari)
 O bacterie rezistenta la antibiotice alerteaza SUA (227 afisari)
 S-a dezbracat pentru o casa (221 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02237 sec.