Ziua Logo
  Nr. 4063 de joi, 18 octombrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
»  
Basescu multumit de Armata
-- Seful statului a declarat ca aplicatia militara MILREX 07 este cea mai mare actiune de acest tip organizata de Armata Romana dupa 1989
Prezent la aplicatia militara MILREX 07, presedintele Traian Basescu a recunoscut ca aceasta a fost rezultatul faptului ca in decembrie 2006 i-a anuntat pe generaIii din MAp ca le va da o alarma pentru...   (892 afisari)      2 comentarii
ZIUA si replica
-- In urma articolului "Megaescrocherie de cinci milioane de euro" publicat in editia din 9 octombrie a ziarului ZIUA, am primit un drept la replica din partea Federalcoop Satu Mare pe care il publicam in intregime:
"1. Federalcoop Satu Mare este titulara dreptului de proprietate asupra imobilului situat in municipiul Satu Mare, str. Decebal nr. 2, drept inscris in Cartea Funciara in favoarea societatii noastre inca din anul 1982, cu titlu juridic de cumparare, si nu din anul 1995,...   (117 afisari)
Modificarea regimului armelor amanata
Executivul a analizat in prima lectura proiectul Ministerului de Interne privind modificarea Legii privind regimul armelor si munitiilor. Acest proiect de act normativ sanctioneaza penal uzul nejustificat sau ilegal al armelor neletale. Proiectul de modificare a Legii 295/2004 stabileste si conditii...   (366 afisari)
Stiri pe scurt
Expulzati din Franta
Aproximativ 100 de romi de origine romana, printre care 50 de copii, au fost evacuati ieri dimineata dintr-o tabara instalata in regiunea Parisului, urmand sa fie repatriati in Romania. Autoritatile locale au dat asigurari ca masurile luate la tabara din localitatea Bessancourt (la nord de Paris) au rolul "repatrierii voluntare a familiilor spre tara de origine, Romania". "Majoritatea familiilor pe cale de a fi expulzate au contestat obligativitatea masurilor...   (192 afisari)
"Jaful secolului" fara arestati
-- Principalul suspect din acest dosar, Petru Nica (foto), a fost eliberat din arest in urma unei decizii a Curtii de Apel * Ceilalti doi inculpati au fost pusi in libertate in lunile martie si aprilie, dosarul aflandu-se in faza de rejudecare la Tribunalul Bucuresti
Petru Nica, considerat principalul suspect in dosarul "Jaful Secolului", a fost eliberat din arest, dupa ce marti seara Curtea de Apel Bucuresti a respins recursul Parchetului, mentinand astfel decizia...   (532 afisari)
Expertiza asteptata in cazul Elodia
Anchetatorii care se ocupa de cazul disparitiei avocatei brasovene Elodia Ghinescu asteapta expertiza uniformei de politist care a fost gasita intr-o rapa de 30 metri pe drumul dintre Poiana Brasov si Rasnov.
In functie de rezultatul acesteia, daca se dovedeste ca aceasta apartine sotului avocatei,...   (1879 afisari)
     1 comentariu
Viol urmat de crima
-- O femeie de 42 de ani, din comuna bistriteana Prundu Bargaului, a murit in chinuri groaznice la spital, dupa ce a fost batuta si violata cu salbaticie de un individ ramas deocamdata neidentificat.
Elena A. a fost gasita zacand inconstienta, pe o strada laturalnica din comuna bistriteana Josenii Bargaului, de un grup de copii care mergeau la scoala. Imediat au fost alertati politistii din comuna,...   (1106 afisari)
Colegiul Medicilor din Romania a hotarat
  2007-10-18 16:01 
Nu exista culpa medicala in decesul Preafericitului Teoctist
Colegiul Medicilor din Romania (CMR), prin Comisia de Jurisdictie, a stabilit ca medicii Ionel Sinescu si Dan Tulbure nu pot fi vinovati de decesul Patriarhului Teoctist. Fostul Patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane a acceptat cu buna stiinta si in deplina cunostinta de cauza a situatiei sale medicale riscurile ce le presupunea interventia la care a fost supus in data de 30 iulie, la...   (97 afisari)      1 comentariu
  2007-10-18 18:28 
Aradeanul Victor Faur recunoaste ca a accesat serverele NASA
Aradeanul Victor Faur, acuzat ca a spart codurile si a intrat ilegal in sistemele informatice ale unor agentii americane, printre care NASA, a aparut in fata instantei de judecata. El a recunoscut accesarea unor servere, dar nu cu intentia de a provoca prejudicii, ci "din intamplare".
La a treia infatisare de la Judecatoria Arad, care a durat trei ore, instanta i-a adus la cunostinta aradeanului acuzatiile, fiindu-i citit intreg...   (391 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Hagi-Becali, razboi penibil (3455 afisari)
 Moscheea sovietica din Bucuresti (2563 afisari)
 Patru trandafiri si un FSN (2381 afisari)
 Masina de vot (2197 afisari)
 Putin vrea canal intre Marea Caspica si Marea Neagra (2047 afisari)
 Diplomat roman, acuzat de colaborare cu Securitatea (395 afisari)
 Aradeanul Victor Faur recunoaste ca a accesat serverele NASA (391 afisari)
 Muresan: S-a incercat lichidarea mea fizica (337 afisari)
 O bacterie rezistenta la antibiotice alerteaza SUA (227 afisari)
 S-a dezbracat pentru o casa (221 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02457 sec.