Ziua Logo
  Nr. 4062 de miercuri, 17 octombrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Belgia asteapta turistii romani
-- Pana acum o destinatie rezervata aproape exclusiv oficialitatilor, oamenilor de afaceri si jurnalistilor, Bruxelles, capitala Belgiei si a Europei, devine o "tinta" tot mai accesibila si pentru turistii romani.
Cu o vechime de peste 1000 de ani, orasul pastreaza inca multe cladiri si monumente din Evul Mediu, bisericile si cladirile gotice din centrul istoric contrastand cu constructiile moderne din otel si sticla...   (476 afisari)
Investitorii straini nu au ce angaja
-- Lipsa fortei de munca, in special a muncitorilor calificati, constituie un impediment pentru investitorii straini care au investit in Romania, a aratat ieri, intr-o conferinta de presa, directorul executiv al Consiliului Investitorilor Straini (CIS), Doina Ciomag.
"Cea mai mare problema cu care se confrunta piata in acest moment este lipsa fortei de munca, de la muncitori calificati pana la functii de conducere. Piata fortei de munca necesita o atentie sporita",...   (754 afisari)
Stiri pe scurt
Targul Condominium la Bucuresti
Peste 23.000 de apartamente cu o valoare totala de 3,3 miliarde de euro vor fi prezentate la a III-a editie a Targului International Imobiliar Condominium, care se va desfasura de maine pana duminica la Sala Palatului din Bucuresti, au anuntat organizatorii. Cu aceasta ocazie vor fi prezentate 83 de ansambluri rezidentiale din Romania, la care se adauga oferte pentru investitii imobiliare in Bulgaria, Grecia si Germania. Apartamentele vor avea preturi...   (159 afisari)
  2007-10-17 15:06 
Korodi: "Nici un spatiu verde nu poate fi modificat si nu se poate construi pe el"
Parcurile sau spatiile verzi prevazute in planul urbanistic al unei localitati, indiferent de regimul lor juridic, nu vor mai putea fi folosite ca terenuri pentru dezvoltarea unor proiecte imobiliare. Guvernul a decis ca pe terenurile amenajate ca spatii verzi sa nu mai poata fi ridicate constructii, iar actele administrative sau juridice prin care destinatia initiala a acestor suprafete a fost schimbata sa fie...   (127 afisari)
  2007-10-17 17:10 
Energia electrica s-ar putea scumpi, la 1 ianuarie 2008
Vicepresedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE), Nicolae Opris, a anuntat ca pretul energiei furnizate populatiei ar putea creste de la 1 ianuarie 2008. Acest lucru se va intampla daca evaluarea periodica a costurilor de productie, transport si distributie va justifica majorarea tarifelor. Tarifele la energia electrica furnizata consumatorilor captivi, categorie care include populatia si micii consumatori...   (55 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Vaticanul dezvaluie secretele Templierilor (6069 afisari)
 Aparitie-minune a Papei Ioan Paul al II-lea (4844 afisari)
 Inginerii Mircea Badea si Dan Diaconescu (4606 afisari)
 Hagi il face praf pe Gigi (2813 afisari)
 Fericiti cei cu dosarul ars (2725 afisari)
 Parlamentul turc a aprobat interventia militara in Irak (232 afisari)
 Curtea de Apel Bucuresti a decis eliberarea lui Petru Nica (223 afisari)
 Claudiu Saftoiu, amendat de agentii rutieri (168 afisari)
 Marea Britanie ar putea ridica restrictiile impuse romanilor si bulgarilor (158 afisari)
 Britanicii revendica un milion de metri patrati din Antarctica (153 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01083 sec.