Ziua Logo
  Nr. 4061 de marti, 16 octombrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
»  
Seful TVR audiat la Comisie
Sassu: Culcer mi-a cenzurat comunicatul
-- Seful televiziunii publice, Alexandru Sassu, a anuntat ieri ca membrii Consiliului de Administratie al TVR au decis reorganizarea directiei de stiri, condusa de Rodica Culcer, in doua departamente: stiri si sport. Directorul general al TVR a precizat ca directia, in ansamblul ei, este condusa tot de Culcer, insa pentru ocuparea functiei de conducere a departamentului de stiri se va organiza concurs.
Sassu a recunoscut ca, in cadrul sedintei CA, au fost discutii privitoare la demiterea Rodicai Culcer, insa nu s-a luat nici o decizie, neexistand competente in acest sens. "Nu am ca obiectiv s-o schimb...   (754 afisari)      3 comentarii
Guvernul a fost remaniat
-- Tariceanu sustine ca, prin demiterea lui Remes, Cabinetul sau a fost primenit.
Premierul Tariceanu a anuntat ieri ca nu va opera nici o remaniere guvernamentala, explicand ca liderii PNL au votat impotriva acestei perspective in cadrul Biroului Politic Central (BPC), desi vicepresedintii...   (299 afisari)      3 comentarii
Salariile diplomatilor, la Curte
-- Presedintele Traian Basescu a sesizat Curtea Constitutionala cu privire la Legea privind cresterea salariilor diplomatilor si personalului MAE, sustinand ca actul nu prevede, asa cum cere Constitutia, sursele de finantare. Gestul presedintelui a atras criticile presedintelui Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, care apreciaza ca seful statului actioneaza impotriva intereselor tarii.
In sesizare, Presedintia mentioneaza ca Legea a fost aprobata cu incalcarea articolului constitutional care prevede ca nici o cheltuiala bugetara nu poate fi aprobata fara stabilirea sursei de finantare....   (719 afisari)
Stiri pe scurt
Data referendumului, decisa de Tariceanu
Senatul a adoptat tacit, in data de 9 octombrie, o propunere legislativa prin care rolul presedintelui de a stabili data referendumului pe probleme de interes national este preluat de Guvern. Initiativa legislativa este semnata de reprezentanti PRM, PSD, PNL si PC. Potrivit noului act normativ, care modifica Legea 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului, presedintele Romaniei poate cere poporului sa isi exercite vointa prin...   (298 afisari)
     1 comentariu
  2007-10-15 15:07 
Tariceanu: PNL a decis sa nu faca nici o remaniere guvernamentala
ULTIMA ORA
Premierul Calin Popescu Tariceanu a afirmat, in urma cu putin timp, dupa sedinta Biroului Permanent National al PNL, ca liderii partidului au decis, prin vot, ca, in momentul de fata, nu este nevoie de o remaniere guvernamentala. Propunerea de remaniere a fost respinsa cu 16 voturi "impotriva", doua voturi "pentru" si trei "abtineri". In opinia premierului, acest demers este justificat cand ministrii au grave probleme...   (232 afisari)
     1 comentariu
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Sarea iodata favorizeaza cancerul (6443 afisari)
 Jurnalist cu de-a sila (3487 afisari)
 PF Teoctist avea un nodul la plamani (3481 afisari)
 Scutul lui Stolojan (2710 afisari)
 Lucratura de la Cotroceni si prostia care nu doare (2636 afisari)
 Interdictia de intrare in Moldova a romanilor, data de prima sau a doua persoana in stat (454 afisari)
 Putin ii da unda verde Iranului pentru dezvoltarea programului nuclear (415 afisari)
 Remes, suspendat din partid (327 afisari)
 Castelul Bran, locul doi in topul celor mai scumpe proprietati din lume (250 afisari)
 Seful diplomatiei de peste Prut: Romania ingradeste posibilitatea cetatenilor Moldovei de a calatori in UE (243 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01909 sec.