Ziua Logo
  Nr. 4059 de sambata, 13 octombrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
»  
Crima de la Nisa, rezolvata dupa 30 de ani
-- Fostul iubit al unei mostenitoare bogate a fost incarcerat pentru ca si-a ucis partenera in urma cu trei decenii * Desi trupul acesteia nu a fost gasit, judecatorii l-au condamnat
Jean-Maurice Agnelet, de 69 de ani, fost "cuceritor de forta" la vremea sa, a stat impasibil in boxa acuzatilor in timp ce i se citea sentinta conform careia era condamnat pentru uciderea lui Agns Le...   (2384 afisari)      1 comentariu
Nicolas si Ccilia Sarkozy, la un pas de despartire
-- Presa franceza nu asteapta decat unda verde de la palatul prezidential pentru a anunta ceea ce, pentru unii, nu mai este de mult un secret: divortul cuplului prezidential Nicolas si Ccilia Sarkozy, considerat "cea mai glamour" pereche din cate a dat Palatul Elyse.
Paginile sunt deja pregatite, a confirmat redactorul-sef al unei mari reviste, pentru cotidianul elvetian Tribune de Gneve.
Informatia este asteptata de vinerea trecuta, dar pana in prezent nu s-a intamplat...   (1994 afisari)
     7 comentarii
Credinciosii o praznuiesc pe Sfanta Parascheva
In fiecare an, la 14 octombrie, Biserica Ortodoxa de pretutindeni praznuieste pe Cuvioasa Maica Parascheva. Daca Sfanta Mucenita Parascheva, praznuita pe 26 iulie in calendarul ortodox, este cunoscuta in popor cu numele "Sfanta Vineri" (Paraschevi inseamna vineri in limba greaca), Cuvioasa Maica Parascheva...   (346 afisari)      1 comentariu
METEO
Ninsoare de octombrie
Bucuresti
Vremea se va raci. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 17 grade, iar cea minima va fi de 3-4 grade.
La munte
Sambata
Vremea se va raci accentuat in toate masivele. Cerul va deveni treptat...   (819 afisari)
Diva isi consolideaza pozitia de cea mai bine platita cantareata din lume
  2007-10-11 14:38 
Madonna paraseste Warner Music pentru contract-record de 120 de milioane de dolari
Madonna va renunta la contractul cu compania de inregistrari Warner Music, cu care diva americana are o colaborare de foarte multi ani, pentru Live Nation, un organizator de evenimente care i-a oferit un angajament pe 10 ani, pentru care este dispus sa ii ofere o suma-record de peste 120 de milioane de dolari, scrie "Wall-Street Journall",...   (115 afisari)
Divort la Elysee
  2007-10-12 13:22 
Presedintele Nicolas Sarkozy, pregatit pentru viata de celibatar
Presa franceza nu asteapta decat unda verde de la palatul prezidential pentru a anunta ceea ce, pentru unii, nu mai este de mult un secret: divortul cuplului prezidential Nicolas si Cecilia Sarkozy, considerat "cea mai glamour" pereche din cate a dat Palatul Elysee. Presa asteapta un comunicat de la Elysee sau o declaratie a Ceciliei Sarkozy pentru a publica titlurile pe pagina intai. Paginile sunt deja pregatite,...   (493 afisari)
Premiul Nobel pentru Pace
  2007-10-12 14:57 
Al Gore si Comisia de experti ONU pentru schimbari climatice, marii castigatori
Asa cum multa lume se astepta, Premiul Nobel pentru Pace a fost atribuit, in acest an, fostului vicepresedinte american Al Gore si Comisiei Interguvernamentale a ONU pentru schimbari climatice (IPCC). Distinctia anuntata in urma cu scurt timp, la Oslo, de catre presedintele Comitetului Nobel, Ole Danbolt Mjoes, este o recompensa a "eforturilor depuse pentru o informare cat mai ampla in domeniul...   (83 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Noul Ku Klux Klan (4384 afisari)
 Boierii Europei (2555 afisari)
 Crima de la Nisa, rezolvata dupa 30 de ani (2384 afisari)
 Doua muste in ciorba (2170 afisari)
 Conducatorul pe care il meritam? (2113 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.04260 sec.