Ziua Logo
  Nr. 4056 de miercuri, 10 octombrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Externe
»  
Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, prezent la un simpozion al UJR
-- Uniunea Juristilor din Romania si Biroul Regional al Consiliului International de Combatere a Alcoolismului si a altor Dependente a organizat la Bucuresti simpozionul international cu tema "Pentru un spatiu juridic al pacii, increderii si prosperitatii" , prilejuit de prezenta, in Romania, a delegatiilor Uniunii Internationale a Juristilor si Uniunii Juristilor din Federatia Rusa.
Invitatii de onoare ai manifestarii au fost Andrei Trebcov, presedintele celor doua organizatii mentionate si Natig Agamirov, membru al Consiliului Uniunii Internationale a Juristilor. La eveniment a fost...   (319 afisari)
  2007-10-09 15:07 
Turcia acuza: Romania, pe lista finantatorilor PKK
Un raport al Statului Major al armatei turce, intocmit pe baza informatiilor furnizate de serviciile secrete, arata ca Partidul Muncitorilor din Kurdinstan (PKK) isi finanteaza activitatile teroriste prin intermediul mai multor asociatii stabilite intr-o serie de state europene, printre care si Romania, relateaza Turkish Weekly in editia electronica. Desi in unele dintre aceste state PKK este considerata organizatie terorista si scoasa in afara...   (272 afisari)
Liderul liberalilor europeni da un sfat oamenilor politici din Romania
  2007-10-09 16:03 
Annemie Neyts: Politicienii nu ar trebui sa interfereze in lupta anticoruptie
Lupta anticoruptie din Romania trebuie sa reprezinte o cooperare intre toate fortele politice, dar politicienii trebuie sa nu intervina in aceasta sau sa nu se atace pentru motive politice, a declarat, pentru NewsIn, Annemie Neyts, presedintele liberalilor europeni. Presedintele Partidului European Liberal-Democrat si Reformist (EDLR) crede ca lupta...   (83 afisari)
"Stars&Stripes" despre familiarizarea militarilor americani cu practicile romanesti
  2007-10-09 17:28 
SUA gaseste modalitati de a colabora cu cea mai corupta natiune din UE
Militarii americani aflati in misiune in Romania au inceput sa se familiarizeze cu practicile din "cea mai corupta tara din Uniunea Europeana", noteaza cotidianul american "Stars&Stripes", in editia electronica de astazi. In sprijinul afirmatiei, publicatia aduce si un exemplu: pentru doua turnuri de observatie din lemn, construite pe un teren...   (222 afisari)
Dineul pacii a topit divergentele franco-ruse
  2007-10-10 14:18 
Intalnirea dintre Sarkozy si Putin, intre subiecte sensibile si destindere
Nicolas Sarkozy si Vladimir Putin au incercat ieri seara, la un dineu desfasurat in apropiere de Moscova, sa isi discute divergentele, alimentate de tonul ferm adoptat de noul presedinte francez fata de omologul sau rus, incercand si sa se destinda impreuna, relateaza AFP. Cei doi si-au facut multe reverente si au gasit un subiect comun. "Putem face sport impreuna", i-a spus...   (242 afisari)
  2007-10-10 16:12 
Razboiul vizelor dintre Moldova si Romania, in atentia organizatiilor internationale
Pana la 1 ianuarie 2007 Romania a fost una din putinele tari in care cetatenii moldoveni puteau intra fara probleme, fara a fi nevoie de vize, in afara de Ucraina, Rusia si alte foste republici sovietice. Acum, la fel ca in cazul tuturor celorlalte tari membre in UE, portile Romaniei s-au inchis si se deschid numai pentru cei care au cetatenie romana sau au obtinut o viza de intrare. Rezervari on-line, prin...   (424 afisari)      1 comentariu
  2007-10-10 17:12 
Ucraina baga si electricitate pe Insula Serpilor
Ministrul ucrainian al Finantelor a anuntat astazi ca va electrifica pana in luna noiembrie Insula Serpilor, informeaza Rompres. Dupa ce Ucraina a deschis o clinica de ginecologie, o banca, a declarat insula localitate sub denumirea de Belai, a organizat sectie de votare, curentul era tot ce mai lipsea pe Insula Serpilor in conditiile in care aprovizionarea acesteia cu apa se face cu cisterne aduse de la tarm. Ministrul ucrainean a precizat ca, pentru...   (400 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Asasinarea lui JFK - varianta Pacepa (5129 afisari)
 Basescu, alt esec (3831 afisari)
 Spioni de ultima generatie (3493 afisari)
 Jos vaginele, sus nebunii! (3073 afisari)
 Reteaua Bordei (2240 afisari)
 TVR a difuzat inregistrarea video cu Remes si Muresan (469 afisari)
 Razboiul vizelor dintre Moldova si Romania, in atentia organizatiilor internationale (424 afisari)
 Ucraina baga si electricitate pe Insula Serpilor (400 afisari)
 Viteze mai mari pe drumurile patriei (262 afisari)
 Intalnirea dintre Sarkozy si Putin, intre subiecte sensibile si destindere (242 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02096 sec.