Ziua Logo
  Nr. 4050 de miercuri, 3 octombrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
»  
Razboi pe Nucleara
-- 31 de companii au inceput "bataia" pentru reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda * Printre cei interesati se numara Alro Slatina, Energy Holding, Rompetrol, EGL, RWE, Enel
Documentatia necesara pentru depunerea ofertelor angajante in vederea constituirii companiei de proiect care va construi reactoarele nucleare 3 si 4 ale centralei de la Cernavoda a fost cumparata, pana...   (700 afisari)
Bancile trimit rezultatele simularii la BNR
-- Bancile comerciale vor transmite pana la 26 noiembrie Bancii Nationale a Romaniei (BNR) rezultatele simularii privind necesarul de capital conform cerintelor acordului Basel II, care va fi implementat in Romania din 2008, a declarat, ieri, prim-viceguvernatorul BNR, Florin Georgescu.
In prezent, institutiile de credit din Romania desfasoara un exercitiu de simulare privind aplicarea Basel II, pe baza situatiilor financiare la 30 septembrie 2007. Acordul Basel II contine o metodologie...   (286 afisari)      1 comentariu
FMI este optimist
-- Produsul Intern Brut (PIB) al Romaniei va creste cu 6%, in 2007 si in 2008, a declarat, ieri, seful misiunii Fondului Monetar International (FMI) pentru Romania si Bulgaria, Albert Jaeger.
Reamintim, pe primul semestru cresterea PIB a fost de numai 5,8%, iar in vara aceasta am trecut printr-o seceta severa. Jaeger a mai spus ca un nivel "intelept" pentru deficitul bugetar al Romaniei este...   (343 afisari)
Majorarea redeventelor fara Petrom
Propunerea de crestere a taxelor si redeventelor petroliere datorate de companii bugetului de stat nu va presupune si modificarea contractelor comerciale, a declarat, ieri, ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian.
"Nu intentionam, printr-o lege, sa modificam prevederile nici unui contract comercial", a afirmat Vosganian. Agentia Nationala pentru Resurse Minerale (ANRM) a initiat un proiect de ordonanta de urgenta privind cresterea taxelor si redeventelor...   (125 afisari)
Stiri pe scurt
Targul Anticarilor, in Obor
Primarul Neculai Ontanu organizeaza in Parcul Obor cea de-a V-a editie a Targului Anticarilor. In cadrul evenimentului ce va avea loc intre 5-7 octombrie, vor fi expuse carti, fotografii vechi, scrisori originale din secolul al XIX-lea, costume de epoca, gravuri despre Bucuresti, harti, Biblii sau partituri muzicale. Vizitatorii vor putea admira sau cumpara de la anticarii pasionati obiecte vechi si exponate de valoare ce amintesc de tipurile trecute,...   (193 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Basescu l-a pus la zid pe Liiceanu (3613 afisari)
 Tiganii Europei (3236 afisari)
 Marea Tiganiada (2672 afisari)
 Marea epurare penala (1926 afisari)
 Videanu, prim-ministru (1897 afisari)
 Motiunea a cazut (736 afisari)
 Regina urma sa abdice, iar Lady Di trebuia eliminata (517 afisari)
 Parlamentarii decid astazi soarta Cabinetului Tariceanu (450 afisari)
 Kremlinul reabiliteaza stalinismul (269 afisari)
 Popularii europeni nu vor restrictii pentru imigrantii romani (239 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01649 sec.