Ziua Logo
  Nr. 4049 de marti, 2 octombrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Analize si comentarii
»  
Emilut de Rene PARSAN
-- Multi rapsozi, mai populari, mai ne, a mai rabdat Piata Universitatii. Ducu Bertzi, Marian Munteanu, Miron "Luceafarul Huilei", Emil "Albastru de Metil", Gigi Becali, toti ne-au gadilat placut urechile sau spinarile, de la balcon sau de pe Maybach. E locul de unde pleaca orice aventura politica, deschis oricarui uzurpator, mitocan, securist, trecator in misiune sau simplu sef de galerie.
Nici nu mai sti ce este si ce reprezinta Piata. Cine jupaneste brandul. Este locul unde se comemoreaza victoriile Nationalei de fotbal si ale Stelei lui Becali, cele impotriva lui Iliescu, Integrarea sau...   (1551 afisari)      8 comentarii
Discutii academice de Miruna MUNTEANU
-- Sambata, cam pe la ora la care Traian Basescu se pregatea pentru o baie de multime in Piata Universitatii, la Sinaia se incheia a sasea editie a colocviului international "Penser l'Europe", in prezenta unor nume ilustre ale intelectualitatii contemporane.
Primul meu reflex a fost sa scriu despre meetingul presedintelui. Asa mi-am dat seama ca, poate, ingrijorarile exprimate de majoritatea participantilor la simpozion sunt justificate.
Mi-a fost frica,...   (1220 afisari)
     14 comentarii
Efectele degradante ale crizei de identitate de Adrian SEVERIN
-- Nu sunt nici poet, nici critic literar. Imi place, insa, poezia domnului Mircea Cartarascu. O afirm cu buna credinta si de aceea nimeni nu ar trebui sa ma numeasca "intelectualul domnului Cartarascu".
O atare sinceritate nu ma indreptateste, insa, in lipsa calificarii, nici sa-i invat pe poeti cum sa scrie, nici sa fac uz de eventuala incredere publica de care ma bucur in cu totul alt domeniu, spre...   (960 afisari)      3 comentarii
In cine dam cu piatra? Pacepa si/sau Daianu (II) de Dan PAVEL
-- Ziaristul de la Hotnews care i-a luat interviul lui D. D. are o moralitate indoielnica. El a aflat de la Daianu ce au fost parintii acestuia, dar nu a lasat raspunsul si informatia in interviu, iar dupa cateva zile a trantit un articol in care ii reprosa intervievatului ca parintii lui au lucrat la Securitate, ca nu face parte dintr-o familie "de stanga", ci dintr-una "de securisti".
Ceea ce nu intelege Dan Tapalaga este ca Daianu este moralmente superior prietenului Carol Sebastian, un alt aruncator de cataroaie care nu a ascultat de povata lui Christos. Din fericire, in tara noastra...   (1610 afisari)      9 comentarii
Declaratia zilei de Constantin BALACEANU-STOLNICI
Luni, impreuna cu conducerea Universitatii Ecologice Bucuresti am deschis noul an universitar cu o ceremonie traditionala, laica si religioasa. Cu acest prilej am constatat ca, in ciuda profetiilor negative, a sicanelor facute de o administratie etatista si a concurentei neloiale a universitatilor de...   (638 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cartea pierduta a lui Nostradamus (7325 afisari)
 Scene fierbinti cu Eva Longoria pe Internet (3391 afisari)
 Sub "Pax americana" se pregateste o tragedie (3086 afisari)
 Intoxicarea (2541 afisari)
 Scenariul Putin-Basescu (2463 afisari)
 Viziunea lui Basescu post-motiunea PSD (315 afisari)
 Pimen si Calinic ar putea primi verdicte de politie politica (277 afisari)
 Viktor Ianukovici, aproape castigator in alegerile din Ucraina (202 afisari)
 Emil Boc: PD va vota pentru motiunea de cenzura (184 afisari)
 30.000 de euro ca sa bata pe Arsenal (181 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01213 sec.