Ziua Logo
  Nr. 4047 de sambata, 29 septembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
»  
Avertisment din Italia
-- Primarul Romei ameninta ca va supune unei dezbateri la nivel european problema romanilor care comit infractiuni in Italia * Victimele atacului armat produs miercuri au fost identificate
Primarul Romei, Walter Veltron (foto)i, a avertizat autoritatile de la Bucuresti ca daca nu-si vor asuma responsabilitatea fata de imigrantii romani din Italia, problema "ar putea fi discutata in UE"....   (1270 afisari)      10 comentarii
Si MM Stoica la DNA
-- Fostul manager general al FC Steaua si actual presedinte al CS Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a fost audiat ieri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie.
Acesta a venit la intalnirea cu procurorii anticoruptie in jurul orei 10.00 si nu a dorit sa faca vreo declaratie. Nici dupa mai bine de trei ore de audieri, la iesirea din sediul DNA, MM Stoica nu a vrut...   (257 afisari)
Chiuariu: "PNL este gata sa intre in campanie cu coalitia PD-PLD-DNA"
-- Ministrul Justitiei, Tudor Chiuariu, a declarat ieri ca vor urma si alte dosare la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) pe numele unor politicieni liberali.
"Cu siguranta vor mai aparea dosare pentru ca a inceput campania electorala. PNL este gata sa intre in campanie cu coalitia PD-PLD-DNA", a spus Chiuariu. Ministrul Justitiei a declarat ca nu este corect...   (602 afisari)      2 comentarii
Stiri pe scurt
Condamnare la CEDO
Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) a dat castig de cauza, impotriva statului roman, unor persoane condamnate, pe motiv ca procedura penala a durat prea mult in cazul lor si pentru ca instantele nu le-au admis cererile de a audia anumiti martori.
Curtea Europeana a Drepturilor Omului s-a pronuntat in cauza Reiner si altii impotriva Romaniei si a constatat incalcarea articolului 6 alineatul 1 si alineatul 3 din Conventia pentru apararea drepturilor omului...   (192 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Animalul politic Traian Basescu a mirosit pericolul (4607 afisari)
 Isteric show (3672 afisari)
 Faptele penale ale "eliberatorilor" sovietici (3221 afisari)
 Bucurestiul Zarazei (2795 afisari)
 Comitetul Democratic Evreiesc - o facatura comunista (2438 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02705 sec.