Ziua Logo
  Nr. 4045 de joi, 27 septembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Externe
»  
Serbia si NATO fata in fata pentru Kosovo
-- In vreme ce oficialii de la Belgrad contesta cu fiecare ocazie ideea acordarii independentei Kosovo promovata de Washington, comunitatea sarba din provincia acum majoritar albaneza isi indreapta sperantele spre Rusia in vederea pastrarii integritatii teritoriale a Serbiei. Romania sustine pozitia Serbiei pentru Kosovo din motive total diferite fata de cele ale Rusiei.
Amplasarea unei baze militare a Rusiei in Serbia ar ajuta Belgradul sa pastreze integritatea teritoriala a tarii, a afirmat, saptamana aceasta, presedintele comunitatilor sarbe din Kosovo, Marko Jaksi,...   (1498 afisari)      7 comentarii
Bush a fugit de Ahmadinejad
-- Daca presedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad a ascultat, rabdator, discursul rostit, marti, de liderul de la Casa Alba, in fata Adunarii Generale a ONU, presedintele american George W. Bush a parasit sala, pentru a nu-l auzi cuvantand pe omologul sau iranian.
Pe motiv ca avea ceva mai bun de facut -dupa cum au afirmat surse oficiale - presedintele american a iesit din aula unde se desfasoara lucrarile Adunarii Generale a Natiunilor Unite, nefiind prezent la...   (1723 afisari)      23 comentarii
Stiri pe scurt
Ucraina, impotriva Romaniei pe Dunare
Romania a supralicitat pericolul ecologic pe care l-ar putea prezenta amenajarea canalului Bastroe pentru a-si mentine monopolul asupra cailor navigabile pe Dunare, sustine publicatia ucraineana Stolicinaie Novosti (Noutatile Capitalei), relatand despre un forum media recent, organizat la Kiev. Referitor la "beneficiile" proiectului ucrainean - un canal prin mijlocul Deltei -, propagandistii locali au sustinut ca prin canalele romanesti navele...   (359 afisari)
     1 comentariu
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 La risc total (3823 afisari)
 Pornografie infantila in colectia lui Elton John (2711 afisari)
 Lege pentru fals (2544 afisari)
 Ciuvica a schimbat documentele (2064 afisari)
 Episcopi, preoti, CNSAS... (1871 afisari)
 Un roman a fost ucis si alti doi raniti intr-o confruntare in centrul Romei (577 afisari)
 Oficial UE: Afirmatiile lui Basescu privind cetatenia romana pentru moldoveni "nu sunt intelepte" (295 afisari)
 Motiunea de cenzura a fost prezentata in Parlament (235 afisari)
 Directorul CIA s-a intalnit cu Traian Basescu (217 afisari)
 Protestatarii, alungati cu focuri de arma (115 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00984 sec.