Ziua Logo
  Nr. 4026 de miercuri, 5 septembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
»  
Avocatii apararii vor sa ajunga la Inalta Curte
Curtea de Apel, contestata in dosarul "privatizarilor"
-- Procesul in care sunt acuzati de tradare consultantul bulgar Stamen Stancev (foto) si fostii oficiali ministeriali Radu Donciu si Dorinel Mucea, ar putea ajunge la Inalta Curte, daca instanta suprema admite sustinerile avocatilor privind necompetenta Curtii de Apel Bucuresti in judecarea acestui dosar.
Avocatii celor trei inculpati din dosarul "privatizarilor strategice" au afirmat ieri in fata Curtii de Apel Bucuresti (CAB), ca aceasta nu este competenta sa judece cauza, intrucat in dosar mai sunt cercetati...   (250 afisari)
Fost magistrat, judecat pentru mita
Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) l-au trimis in judecata pe un fost magistrat al Judecatoriei Baia Mare. Fostul judecator Vasile Zvara este acuzat de luare de mita, fals intelectual si uz de fals, in caz mai fiind acuzata o persoana, Vasile Buda, pentru complicitate la luare...   (406 afisari)
Spargator in Grecia, puscarias in Romania
-- Unul dintre cei mai periculosi infractori romani din Grecia a fost extradat. Timp de zece ani, ieseanul Vasile Butnaru (46 de ani) i-a inspaimantat pe localnicii din Atena si din localitatile din imprejurimi.
Considerat "deosebit de periculos" de autoritatile judiciare din Grecia, romanul a intrat ilegal pe teritoriul Republicii Elene, in anul 1992. A comis, timp de peste zece ani, mai multe infractiuni. Romanul...   (941 afisari)      1 comentariu
Informatiile de interes public, ingradite de incompetenta
-- Pro Democratia si Transparency International Romania au prezentat "Raportul privind liberul acces la informatiile de interes public in Romania" * Acesta prezinta rezultatele monitorizarii implementarii Legii 544/2001
Potrivit autorilor raportului exista inca institutii care nu furnizeaza raspunsuri la cererile de informatii de interes public. De asemenea, s-au constatat raspunsuri incomplete sau raspunsuri care au...   (396 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Secret periculos (4117 afisari)
 CNSAS, marioneta in alegerea Patriarhului (3868 afisari)
 Opriti diversiunea! (3639 afisari)
 Inaugurare a la Ceausescu (1926 afisari)
 Traian Basescu si agentul sau electoral (1424 afisari)
 Comisia Europeana, interpelata in legatura cu initiativa lui Basescu pentru referendum (340 afisari)
 Walter Zenga este noul antrenor al echipei Dinamo (171 afisari)
 Valentino se pregateste sa spuna "adio" modei (155 afisari)
 SRI-ul vrea sa fie singurul stapan al interceptarilor (96 afisari)
 Bariera irsareliana din Cisiordania va fi mutata (94 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01944 sec.