Ziua Logo
  Nr. 4011 de sambata, 18 august 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
»  
Sala Palatului are o scena noua
Acustica pentru Enescu
-- Prima parte a lucrarilor de modernizare a Salii Palatului s-au incheiat, astfel incat cea de-a XVIII-a editie a Festivalului International "George Enescu" (1-23 septembrie) sa se desfasoare in conditii normale. In acest sens, s-a lucrat la scena, care a suferit modificari importante. Potrivit ministrului Culturii, Adrian Iorgulescu, incepand de luni se va lucra si la imbunatatirea conditiilor electro-acustice pentru intreaga sala. Acustica Salii Palatului va fi imbunatatita prin folosirea sistemului SIAP, al firmei Salzbrenner Stagetec Mediagroup, dupa ce directorul festivalului Ioan Holender a recomandat o serie de specialisti din Germania si Austria, care au analizat propunerile trimise de organizatori. Potrivit ministrului Culturii, intregul proiect de reabililitare a Salii Palatului si transformare a ei in primul "mall cultural" din Romania se va intinde pana la editia din 2009 a Festivalului Enescu.
Incepand de luni si pana pe 1 septembrie cand se va deschide cea de-a XVIII-a editie a Festivalului International "George Enescu", la Sala Palatului se va lucra la imbunatatirea conditiilor electro-acustice...   (269 afisari)      1 comentariu
Stiri pe scurt
Filmele coboara in strada
Intre 18 si 21 august Hollywood Multiplex Bucuresti Mall aniverseaza sapte ani si cu acest prilej a hotarat sa aduca filmele pe strazile Capitalei. Timp de patru zile, strazile, parcurile, cafenelele si terasele vor fi invaluite in atmosfera platourilor de filmare hollywoodiene, iar cinci dintre protagonistii celor mai indragite pelicule ale ultimilor sapte ani vor veni sa ureze la multi ani cinematografului, in stilul propriu. Cei cinci vor putea fi vazuti...   (67 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Arhiva comica a Securitatii (11618 afisari)
 Nicolas Sarkozy de Nagy-Bocsa, Presedintele Frantei (4609 afisari)
 S-a inventat masina de spalat rufe fara detergent (2771 afisari)
 Tariceanu trei (2548 afisari)
 Terorismul global sau globalizarea terorismului (2276 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00913 sec.