Ziua Logo
  Nr. 4009 de joi, 16 august 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Externe
»  
Exercitii militare la granita israeliana
Generalul (in rezerva) Ehud Barak, ministrul Apararii, a tinut sa fie prezent de doua ori in ultimele zile la manevrele armatei israeliene de pe Platoul Golan, nu departe de granita israeliano-siriana. Curiozitatea aceasta nu a scapat atentiei analistilor militari din Israel si din lume. Platoul Golan...   (590 afisari)      5 comentarii
Macel in nordul Irakului
-- Cel putin 200 de persoane au murit si alte 200 au fost ranite in patru atentate cu camioane-capcana comise, marti, impotriva unei secte religioase din nordul Irakului, potrivit unui nou bilant dat publicitatii ieri. Cele patru camioane-capcana au explodat in satele Al-Khatanaiyah si Al-Adnaniyah, provincia Ninive, a caror populatie este formata majoritar din adepti ai sectei Yazidi, sustinatoare a unei credinte minoritare preislamice.
Comunitatea Yazidi, formata din aproximativ 500.000 de persoane si avand trei deputati in Parlamentul irakian, reprezinta o minoritate kurda instalata in nordul Irakului, care considera ca diavolul este...   (441 afisari)
"Gardienii Revolutiei" pasibili de lista neagra
-- Statele Unite intentioneaza sa includa Gardienii Revolutiei din Iran pe lista organizatiilor teroriste straine, relateaza, in numarul de ieri, cotidianul New York Times. Demersul ar constitui o premiera, avand in vedere faptul ca, pana in prezent, Washingtonul nu a plasat niciodata pe aceasta lista neagra fortele armate ale unui Guvern suveran.
Administratia americana, care a considerat mult timp Iranul drept un "sponsor activ" al terorismului, acuza aceasta tara de intentia de a-si dezvolta un arsenal nuclear si de inarmarea gruparilor militante...   (305 afisari)      1 comentariu
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Manuela Vulpe s-a gandit sa-l asasineze pe Fulga (5488 afisari)
 Patriarhia confirma: a existat o taietura (3592 afisari)
 Asaltul lui Boureanu (3477 afisari)
 Bucatarul mafiei (3472 afisari)
 Confirmare: Patriarhul a fost taiat (3077 afisari)
 30 ani de la moartea lui Elvis Presley (553 afisari)
 Cutremur in Peru (167 afisari)
 Din toamna, o paine va costa cat doua (153 afisari)
 Romanii din Valea Timocului, recunoscuti ca minoritate nationala (151 afisari)
 NASA a descoperit o stea cu o coada lunga de 13 ani-lumina (149 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01630 sec.