Ziua Logo
  Nr. 4004 de vineri, 10 august 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
»  
Chestorul Fatuloiu trimis in America
-- Seful Politiei Romane a fost nominalizat de MIRA pentru un post de atasat de Interne in SUA * Trei nume sunt in carti pentru conducerea IGPR
Seful Politiei Romane, chestorul Dan Valentin Fatuloiu, pleaca de la conducerea Inspectoratului General al Politiei Romane. Fatuloiu a fost nominalizat de catre ministrul Internelor, Cristian David, sef...   (1333 afisari)
Case si spital pentru armata
Teodor Melescanu, ministrul Apararii, a anuntat ca armata va demara un proiect de locuinte pentru militari si construire a unui nou spital militar. De asemenea, in MAp se va infiinta o structura care sa se ocupe de problema militarilor raniti in teatrele de operatiuni si se va propune ca acestia sa beneficieze...   (408 afisari)
Arestati preventiv
-- Parintii fetitei din judetul Alba muscata de sobolani si gasita legata in sopron au primit din partea magistratilor din Alba un mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile.
Ioan si Mariana Vasilica, in varsta de 43 de ani, respectiv 32 de ani, sunt acuzati de vatamare corporala grava si rele tratamente aplicate minorului. Acuzatia a fost formulata de anchetatori avandu-se...   (279 afisari)
Stiri pe scurt
Plangere penala
Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania a anuntat ieri ca a depus la Parchetul General o sesizare privindu-l pe fostul ofiter de Securitate, colonelul (r) Gheorghe Enoiu, pe care il acuza ca a condus mai multe anchete brutale, in care a torturat zeci de persoane cercetate. Potrivit reprezentantilor institutului, citati de NewsIn, in timpul cand a fost ofiter activ al Securitatii, Enoiu se face vinovat de cercetare abuziva a unui mare numar de...   (247 afisari)
Iliescu revoltat
-- Fostul presedinte, acuzat de procurori ca fiind principalul responsabil pentru mineriada din '90, ataca rechizitoriul care il incrimineaza
Ion Iliescu a catalogat drept "total aberanta" concluzia care se desprinde din rechizitoriul inaintat in urma cu doua zile de procurorii militari instantei supreme si care se refera la moartea a patru...   (1710 afisari)      9 comentarii
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Al IV - lea razboi (6263 afisari)
 Coada Dragonului Rosu (2591 afisari)
 "E absolut esential ca Patriarhul sa nu fie obiect de santaj" (2092 afisari)
 Prea Fericitul Patriarh Teoctist, splendoarea ortodoxiei si rolul Romaniei (1810 afisari)
 Iliescu revoltat (1710 afisari)
 Pentru Olteanu, Basescu e ca Ceausescu (311 afisari)
 Romania nu vrea sa fie "second hand" pentru americani (217 afisari)
 Serbia, dispusa sa renunte la UE in cazul recunoasterii independentei Kosovo (213 afisari)
 Bursele internationale in cadere libera in urma crizei ipotecare din SUA (202 afisari)
 Patriahia il paraste pe Dinescu la CNSAS (190 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01121 sec.