Ziua Logo
  Nr. 3978 de miercuri, 11 iulie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Tabara de la Navodari va fi inchisa
-- De azi copiii vor fi cazati in spatii private si vor manca la Petromidia * Salmonella, confirmata * Politia, Guvernul si autoritatile sanitare ancheteaza
Primele rezultate ale analizelor probelor recoltate de la bolnavii intoxicati in Tabara "Lebada" de la Navodari au relevat ca boala a fost produsa de salmonella. Dr. Marius Enescu, directorul Autoritatii...   (321 afisari)      4 comentarii
Sindicatele cer amanarea pensiilor private
-- Sindicatele propun amanarea cu doua pana la sase luni a demararii aplicarii Legii Fondurilor de pensii administrate privat, Pilonul II, pentru ca recomandarile si propunerile pe marginea acestei legi sa fie coagulate intr-un material unitar de catre Ministerul Muncii, a declarat pentru Rompres presedintele CNS Cartel Alfa, Bogdan Iuliu Hossu (foto).
Liderii confederatiilor sindicale au solicitat primului-ministru modificarea Legii Fondurilor de pensii administrate privat. "Am cerut, in primul rand, asigurarea functionarii corecte a circuitelor financiare,...   (251 afisari)
Incep examenele de corigenta
-- Astazi incepe perioada speciala de corigente pentru elevii clasei a VIII-a, "sesiune" ce se va incheia pe 13 iulie, astfel incat cei care vor promova aceste examene sa poata completa, intre 16-20 iulie, optiunile pentru cea de a doua etapa a admiterii computerizate.
Elevii aflati in aceasta situatie au luat vacanta tot pe 8 iunie, odata cu colegii lor care au sustinut Testele Nationale incepand cu 18 iunie. Ei au pierdut, insa, sansa de a ocupa un loc la liceu, deoarece...   (128 afisari)
Studentii vin la facultate slab pregatiti
-- Peste 80% dintre profesorii universitari sustin ca elevii intra la facultate slab pregatiti din liceu, iar jumatate dintre ei spun ca studentii lor sunt in mica sau in foarte mica masura interesati sa invete.
Aceste concluzii apartin unui studiu lansat ieri de Fundatia Soros Romania, purtand titlul "Sistemul universitar romanesc - Opiniile cadrelor didactice si ale studentilor". Analiza a fost intocmita prin...   (357 afisari)
Stiri pe scurt
Defileul Jiului, inchis miercuri
Circulatia rutiera prin Defileul Jiului va fi inchisa in fiecare zi de miercuri, intre orele 10.00 si 16.00, in perioada 11 iulie - 15 noiembrie, din cauza lucrarilor hidrotehnice ce se efectueaza in zona. Traficul va fi deviat pe rute ocolitoare de sute de kilometri in perioada de valabilitate a restrictiilor, pe trasee pe Valea Oltului sau prin Drobeta Turnu Severin - Orsova - Hateg. (A.M.)
Cod portocaliu in munti
Administratia Nationala de...   (144 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Marilyn Monroe, diva nespalata (5741 afisari)
 "Singura Biserica adevarata este Biserica Catolica" (2656 afisari)
 Filiera Transnistria (2489 afisari)
 Unde este Liiceanu de la Paltinis? (2238 afisari)
 Palat contra sprijin (2231 afisari)
 Corina Vintan a pierdut concursul pentru admiterea in Corpul Diplomatic al MAE (245 afisari)
  Ossama ben Laden are nora o bunica britanica (202 afisari)
 Motivatia unei decizii "corecte politic" si impotriva interesului national (162 afisari)
 In atentia primarilor Emil Boc, Adriean Videanu... (87 afisari)
 Polul de dreapta se contreaza in chestiunea pensiilor (80 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01090 sec.