Ziua Logo
  Nr. 3977 de marti, 10 iulie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
»  
Lipsa fortei de munca, impreuna cu birocratia si fiscalitatea exagerata, "saboteaza" micile afaceri
IMM-urile se plang ca nu gasesc angajati
-- Majoritatea firmelor mici si mijlocii considera ca mediul de afaceri din Romania este favorabil, desi pe piata sunt factori care le afecteaza negativ activitatea, cei mai importanti fiind birocratia, fiscalitatea si lipsa fortei de munca, potrivit unui sondaj al Consiliului pentru IMM.
Sondajul, realizat in luna aprilie a acestui an in randul a aproape 1200 de firme mici si mijlocii, arata ca 42,91% dintre acestea apreciaza ca situatia economica este favorabila afacerilor. Aproximativ...   (309 afisari)      1 comentariu
Blue Air zboara la Londra
Compania aeriana low-cost Blue Air va lansa in toamna o cursa pe ruta Bucuresti-Londra Stansted, zborurile urmand sa aiba loc in zilele de luni, miercuri si vineri. "Aeroportul Stansted, situat la 56 km de Londra, ofera conexiuni numeroase si rapide cu centrul orasului si localitatile din apropiere,...   (447 afisari)
Pretul gazelor, o necunoscuta
Ministerul Economiei si Finantelor (MEF) a eliminat din varianta revizuita a proiectului de strategie energetica estimarile referitoare la evolutia pretului gazelor naturale pana in 2020, cuprinse in forma initiala, aratand ca este foarte dificil de prognozat un calendar de evolutie a preturilor.
Cu...   (160 afisari)
     2 comentarii
AVAS amana negocierile cu Ford
-- Comisia de privatizare a Automobile Craiova a solicitat firmei americane Ford sa completeze unele documente de precalificare, astfel ca inceperea negocierilor pentru vanzarea uzinei din Craiova, programata pentru ieri dupa-amiaza, a fost amanata pana maine, informeaza Mediafax, citand surse oficiale.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a primit, joi, 5 iulie, pana la termenul limita, o singura oferta pentru privatizarea Automobile Craiova, din partea producatorului american Ford....   (287 afisari)      3 comentarii
Stiri pe scurt
BCR Suceava amendata
Banca Comerciala Romana-Sucursala Suceava a fost amendata cu 1500 lei dupa ce inspectorii de munca au constatat ca nu era respectata dispozitia privind munca suplimentara prestata de o parte din personalul angajat, a anuntat, ieri, seful Inspectoratului Teritorial de Munca Suceava, Mihai Airinei. Airinei a declarat, intr-o conferinta de presa, ca in cursul lunii iunie au fost facute controale la cele noua sucursale ale BCR Suceava, care au, in total, 296 de...   (153 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Potentul Jack (3490 afisari)
 Afacerea Bordei este nula (2447 afisari)
 Violata si aruncata intr-o fantana (2161 afisari)
 Tariceanu v-a marit pensiile. Basescu se opune (2139 afisari)
 Asul din maneca Boeing (2017 afisari)
 Biserica catolica revendica titlul de unica si adevarata Biserica a lui Cristos (175 afisari)
 Wikipedia, cel mai cautat site de stiri online (159 afisari)
 Basescu a anuntat ca va promulga legea pensiilor, in anumite conditii (156 afisari)
 Bacalaureat 2007 (127 afisari)
 Vadim a primit un Palat de la RAAPPS (69 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01410 sec.