Ziua Logo
  Nr. 3964 de luni, 25 iunie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Canicula ne mai fierbe o saptamana
-- In zilele urmatoare, temperaturile nu vor cobori nici macar noaptea sub 20 de grade Celsius
Temperaturile ridicate se vor mentine si saptamana viitoare, potrivit unei noi avertizari cu cod galben, transmisa, ieri, de Administratia Nationala de Meteorologie (ANMH).
Potrivit ANMH, luni (astazi...   (1047 afisari)
     1 comentariu
Sanatatea migratoare
Doua treimi din angajatii sistemului sanitar declara ca sunt tentati sa se angajeze in strainatate, potrivit studiului "Calitatea vietii profesionale a salariatilor din sistemul sanitar si tendinta de migratie pentru munca", realizat de Federatia "Solidaritatea Sanitara".
Principalul scop al studiului...   (206 afisari)
     1 comentariu
Incepe Bac'-ul
Peste 24.700 de absolventi ai claselor a XII-a din Capitala s-au inscris la examenul de bacalaureat care incepe astazi, cu proba orala la Limba si literatura romana, informeaza Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB). Examenul de bacalaureat va incepe de la ora 8.00, in Bucuresti fiind...   (185 afisari)
Chiliman cere protejarea parcului Bordei
Primarul Andrei Chiliman considera un atentat grav la interesele bucurestenilor decizia privind autorizarea unor lucrari de constructie pe terenul de pe malul lacului Floreasca - cunoscut sub numele de parcul Bordei - si adreseaza un apel autoritatilor statului pentru a impiedica acest demers.
"In...   (316 afisari)
     2 comentarii
Proiect Sicilia - Romania
S-a incheiat prima misiune institutionala, din cadrul Proiectului "Tara", finantat de catre Ministerul Regiunii Sicilia, Departamentul pentru Cooperare, Comert, Artizanat si Pescuit care a tratat teme de cultura, mediu si eco-turism. Intre institutiile romanesti prezente si delegatia siciliana s-au identificat numeroase teme de dezvoltat impreuna. Exista suficiente convingeri pentru a spera ca multe din aceste initiative se vor pune in practica si vor intari colaborarea...   (112 afisari)      1 comentariu
Stiri pe scurt
Liber la contestatii
Rezultatele la testele nationale au fost afisate ieri in fiecare centru de examen, pana la ora 16.00, dupa acest interval candidatii nemultumiti putand depune contestatii. Rezolvarea acestora este prevazuta in perioada 25-27 iunie, iar afisarea rezultatelor finale, in 28 iunie. Desi Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti anuntase ca rezultatele la testele nationale vor fi afisate in intervalul orar 12.00-16.00 au fost unitati de invatamant, precum Liceele...   (243 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Prostia-i la putere! (4714 afisari)
 Nevasta aspirator (3311 afisari)
 Basescu respinge santajul energetic (3244 afisari)
 Ucisa de urs (2619 afisari)
 Evadare din Auschwitz (2193 afisari)
 Elwood este cel mai urat caine din lume (853 afisari)
 Jurnalul Regelui Carol I (283 afisari)
 Hagi: Am semnat pe trei ani cu Steaua (119 afisari)
 Motiunea PD pe Sanatate respinsa cu 150 voturi "impotriva" (110 afisari)
 Basescu il intalneste iar pe Putin, la Istanbul (89 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01391 sec.