Ziua Logo
  Nr. 3964 de luni, 25 iunie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
»  
Pensii sau motiune de cenzura
-- Deputatul PSD Ioan Cindrea (foto) a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca social-democratii solicita Guvernului ca pana miercuri sa prezinte un punct de vedere in legatura cu legea pensiilor, rezervandu-si dreptul de a depune o motiune de cenzura, in functie de raspuns.
Cindrea a afirmat ca PSD asteapta pana miercuri un punct de vedere oficial al Guvernului asupra proiectului de lege privind majorarea punctului de pensie, urmand ca joi sa introduca o motiune de cenzura...   (411 afisari)      3 comentarii
Se dezbat motiunile
Camera Deputatilor dezbate, astazi, motiunile simple initiate de PD si PLD privind situatia din agricultura si sanatate. Ambele motiuni cer premierului revocarea din functie a ministrilor de resort, pentru ca au fost incapabili sa gestioneze eficient domeniile care le revin si sa prezinte o strategie...   (156 afisari)      1 comentariu
PLD: Opozitia in derizoriu
-- Presedintele PLD Dolj, Horatiu Buzatu, a acuzat ieri PSD ca a dorit sa duca in derizoriu, prin introducerea celor doua motiuni simple, orice actiune a opozitiei impotriva Guvernului. El considera ca PSD a ajuns sa faca "opozitie la opozitie" si ca ii este teama sa introduca o motiune de cenzura.
Buzatu s-a aratat deranjat de faptul ca dupa ce PD si PLD au decis initierea unor motiuni simple, PSD a anuntat si el imediat introducerea a doua astfel de motiuni. Presedintele PLD Dolj a precizat ca...   (292 afisari)
Stiri pe scurt
Audieri la radio si tv
Comisiile parlamentare de cultura ii audiaza, astazi, pe Alexandru Sassu, propus pentru functia de presedinte-director general al TVR, pe candidatii PD si ai Presedintiei pentru CA al TVR si pe candidatii propusi pentru CA al SRR. Potrivit unui comunicat de presa, audierile vor incepe la ora 15.00. Presedintia l-a propus pe Catalin Avramescu pentru Consiliul de Administratie al televiziunii publice, iar PD pe Alexandru Lazescu. Presedintele Traian Basescu...   (200 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Prostia-i la putere! (4714 afisari)
 Nevasta aspirator (3311 afisari)
 Basescu respinge santajul energetic (3244 afisari)
 Ucisa de urs (2619 afisari)
 Evadare din Auschwitz (2193 afisari)
 Elwood este cel mai urat caine din lume (853 afisari)
 Jurnalul Regelui Carol I (283 afisari)
 Hagi: Am semnat pe trei ani cu Steaua (119 afisari)
 Motiunea PD pe Sanatate respinsa cu 150 voturi "impotriva" (110 afisari)
 Basescu il intalneste iar pe Putin, la Istanbul (89 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01003 sec.