Ziua Logo
  Nr. 3960 de miercuri, 20 iunie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Iunie de foc
-- Meteorologii anunta canicula toata saptamana * Este posibil ca valul de caldura sa se prelungeasca si saptamana viitoare
Administratia Nationala de Meteorologie a trimis o atentionare meteo privind temperaturile ridicate in 23 de judete din partea de sud a tarii, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Mediului....   (440 afisari)      1 comentariu
Fonduri de pensii
-- Consiliul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a autorizat, ieri, prospectul schemei de pensii facultative (pilonul III) AZT Vivace al Allianz-Tiriac Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Facultative, a anuntat autoritatea de reglementare.
Allianz-Tiriac Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Facultative gestioneaza si fondul de pensii AZT Moderato, autorizat de CSSPP in luna mai.
De asemenea, Interamerican Romania a primit ieri...   (224 afisari)
     1 comentariu
Circulatia sistata trei luni intre Grozavesti si Cotroceni
-- Traficul rutier pe Sos. Grozavesti - artera care face legatura intre Podul Grozavesti si Palatul Cotroceni - va fi intrerupt timp de trei luni, incepand de duminica si pana pe 10 septembrie, din cauza lucrarilor de amenajare a rampei principale de acces catre viitorul Pasaj Basarab.
Una din intrarile principale pe viitorul pasaj Basarab va fi amenajata pe Sos. Grozavesti, cealalta, din zona Nicolae Titulescu, urmand sa fie construita spre sfarsitul anului viitor. Circulatia autovehiculelor...   (347 afisari)
Ridicarea masinilor, la dezbatere publica
-- Consilierii generali ali Capitalei au decis, ieri, de comun acord cu primarul general Adriean Videanu, sa supuna dezbaterii publice, conform legii 24/2000, proiectul de hotarare privind ridicarea, transportul si depozitarea masinilor parcate ilegal pe carosabil.
Proiectul a provocat in repetate randuri reactii negative din partea consilierilor municipali, care, de fiecare data cand acesta a fost supus dezbaterii, au gasit lacune in elaborarea sa. In prezent, operatiunea...   (254 afisari)
Stiri pe scurt
Drum inchis Predeal-Poiana Brasov
Pe 23 iunie 2007, circulatia intre Predeal si Poiana Brasov va fi restrictionata intre orele 8.00-17.00 ca urmare a desfasurarii celei de-a treia editii a Maratonului DHL Stafeta Carpatilor. Restrictiile se vor aplica astfel: 8.00-12.00 intre Predeal si Cabana Cheia; 11.00-14.00 intre Cabana Cheia si Stadionul Rasnov si 11.30-17.00 intre Stadionul Rasnov si Poiana Brasov. Soferii sunt rugati sa foloseasca rutele ocolitoare DN1/E60 intre Predeal...   (143 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Basescu nu poate. Si da vina pe Moscova (3171 afisari)
 Rasputin ucis de britanici (2817 afisari)
 Mitocanul de la malul marii (2238 afisari)
 Pasajul ingropat (2219 afisari)
 Tur virtual al buncarului lui Hitler (2155 afisari)
 Iliescu a scapat (379 afisari)
 Demisionar de la Cotroceni pentru o restanta (245 afisari)
 Sarko a baut numai ceai la intalnirea cu Putin (129 afisari)
 Avantaj PNL: PSD ar fi promis sa nu introduca motiune de cenzura (73 afisari)
 Partidele l-au lasat pe premier sa stabileasca data euroalegerilor (52 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01240 sec.