Ziua Logo
  Nr. 3960 de miercuri, 20 iunie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
»  
Bruxelles-ul cere modificarea taxei de prima inmatriculare, pentru a reflecta mai bine deprecierea in timp a valorii masinilor * Pentru masinile cu vechime sub un an, Comisia cere calcule "din luna in luna"
UE nu inghite taxa auto
-- Comisia Europeana (CE) a solicitat Romaniei, in scrisoarea de raspuns la modificarile transmise de autoritatile de la Bucuresti la sfarsitul lunii mai, sa modifice taxa auto pentru a reflecta mai bine deprecierea in timp a valorii masinilor, au declarat surse oficiale, citate de Mediafax.
"Scrisoarea de raspuns a fost transmisa de Comisia Europeana, insa nu am primit-o inca. Am inteles ca observatiile CE vizeaza in special scala de depreciere, care trebuie revazuta, in sensul accelerarii....   (1617 afisari)
Oferte pentru Cernavoda pana in august
-- Comisia de negociere pentru atragerea investitorilor la constructia reactoarelor nucleare 3 si 4 ale Centralei Nuclearoelectrice de la Cernavoda (CNE) va solicita depunerea ofertelor angajante pana la 10 august, urmand ca analiza documentelor si selectia investitorilor sa aiba loc pana la 29 octombrie.
Guvernul va aproba strategia pentru selectia investitorilor pana la 2 iulie, iar comisia de negociere va fi infiintata pana la 15 iulie, potrivit unui calendar al proiectului stabilit de Ministerul Economiei...   (404 afisari)
Telefon fix de la Vodafone
-- Vodafone Romania a lansat, ieri, un serviciu de telefonie fixa destinat persoanelor fizice si disponibil exclusiv in locatia stabilita de utilizator, prin intermediul unui telefon compatibil.
Denumit Vodafone Acasa, serviciul este disponibil in mai multe variante, in functie de pretul abonamentului, de la patru la zece dolari. Abonamentul de patru dolari permite efectuarea de apeluri catre...   (754 afisari)      1 comentariu
Francize de top
Revista Capital, saptamanal economic si financiar, a lansat, ieri, suplimentul "Francize de top", realizat in colaborare cu firma de consultanta CHR Consuting. Catalogul cuprinde 126 de modele de afaceri "la cheie", grupate in cinci domenii de activitate: imbracaminte si accesorii, alimentatie si comert...   (340 afisari)
Mazda2 din toamna
Prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva, noul model Mazda2 al generatiei "Zoom-Zoom" va fi lansat pe piata din Romania in luna octombrie a acestui an, cu un pret de pornire de 9990 de euro (cu toate taxele incluse). Noul vehicul se identifica printr-o serie de elemente considerate...   (534 afisari)
Stiri pe scurt
Microhidrocentrale de vanzare
Hidroelectrica va lansa, la inceputul saptamanii viitoare, anuntul de scoatere la vanzare a 16 microhidrocentrale, decizie stabilita intr-o intalnire a reprezentantiilor companiei cu ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian. "Luni (n.r. - 25 iunie) vom demara procedurile de lansare la privatizare pentru cele 16 microhidrocentrale", a declarat directorul general al Hidroelectrica, Traian Oprea. Privatizarea unitatilor de producere a electricitatii,...   (293 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Basescu nu poate. Si da vina pe Moscova (3171 afisari)
 Rasputin ucis de britanici (2817 afisari)
 Mitocanul de la malul marii (2238 afisari)
 Pasajul ingropat (2219 afisari)
 Tur virtual al buncarului lui Hitler (2155 afisari)
 Iliescu a scapat (379 afisari)
 Demisionar de la Cotroceni pentru o restanta (245 afisari)
 Sarko a baut numai ceai la intalnirea cu Putin (129 afisari)
 Avantaj PNL: PSD ar fi promis sa nu introduca motiune de cenzura (73 afisari)
 Partidele l-au lasat pe premier sa stabileasca data euroalegerilor (52 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02401 sec.