Ziua Logo
  Nr. 3960 de miercuri, 20 iunie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Analize si comentarii
»  
Poporul si viitorul cu televizorul de Bedros HORASANGIAN
-- Fierbinteala meteorologica creste pulsul si agita si adrenalina vietii noastre politice. Asa cum e ea, nici mai buna, nici mai rea decat suntem si noi.
Degeaba incriminam clasa politica in intregul ei, tot dintre "ai nostri" sunt cei alesi/numiti ca sa conduca treburile cetatii. Poporul, atat de des invocat la tot pasul si in numele caruia se debiteaza...   (469 afisari)      5 comentarii
Mitocanul de la malul marii de Bogdan RARES
-- "Sunteti de o nesimtire incredibila", a tunat cu o atitudine visceral-sfidatoare cel ce se vrea presedintele tuturor romanilor, sambata pe malul marii.
Cei carora li se adresa cu maxima lipsa de respect, bieti jurnalisti care alergau sa prinda o imagine sau o stire cu cel care se afla pentru moment in fruntea unei Romanii atipice.
Victimele mitocaniei...   (2238 afisari)
     15 comentarii
Fenomenologia nesimtirii de Ion SPANU
-- Cu fiecare zi care trece, ne putem da seama, pe viu, cum a fost posibila instalarea dictaturii in Romania. Nu spunem ca Traian Basescu poate deveni dictator, dar felul in care domnia sa experimenteaza parghiile dezinformarii nu este un motiv de liniste.
Intr-una din emisiunile mele din campania electorala din 2004, timp de patru ore, l-am avut ca invitat, in direct, pe Traian Basescu, caruia i-am spus, chiar de la inceput, ca este favoritul meu la functia...   (1665 afisari)      5 comentarii
"Dialogul social" redevine util tuturor de Serban ORESCU
-- A fi analist politic este, de buna seama, dificil intr-o tara unde politicienii si evenimentele asculta mai putin de logica si mai mult de impulsurile emotionale.
Cu atat mai necesar este, deci, un dialog social cumpanit, in stare sa astearna un pic de olimpianism peste simpatii sau aversiuni.
Spun aceasta, avand in vedere mai ales momentele grele prin care trece...   (342 afisari)
     5 comentarii
Declaratia zilei de Calin Popescu Tariceanu
"In urma cu putina vreme am anuntat intentia de a demara o constructie politica pe zona de centru-dreapta, constructie politica menita sa afirme in clar si fara echivoc valorile si principiile de dreapta in Romania, pentru ca cu totii am constatat ca unele partide care sunt de sorginte socialista sau...   (762 afisari)      10 comentarii
La judecata zilei de Constantin BALACEANU-STOLNICI
In lumea noastra, in care domneste o trista neglijare a culturii, mai ales de catre cei ce gestioneaza bani multi, iata ca luni, in timp ce leul continua sa se aprecieze, a avut loc un eveniment cultural deosebit, realizat de BNR. Dl Mugur Isarescu, impreuna cu echipa sa, a organizat in somptuoasele...   (548 afisari)      2 comentarii
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Basescu nu poate. Si da vina pe Moscova (3171 afisari)
 Rasputin ucis de britanici (2817 afisari)
 Mitocanul de la malul marii (2238 afisari)
 Pasajul ingropat (2219 afisari)
 Tur virtual al buncarului lui Hitler (2155 afisari)
 Iliescu a scapat (379 afisari)
 Demisionar de la Cotroceni pentru o restanta (245 afisari)
 Sarko a baut numai ceai la intalnirea cu Putin (129 afisari)
 Avantaj PNL: PSD ar fi promis sa nu introduca motiune de cenzura (73 afisari)
 Partidele l-au lasat pe premier sa stabileasca data euroalegerilor (52 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02144 sec.