Ziua Logo
  Nr. 3949 de joi, 7 iunie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
»  
Cele mai noi sapte minuni ale lumii
-- "Channel Tunnel" a fost votat ca una dintre cele sapte noi minuni ale lumii, conform unui nou studiu realizat de specialistii britanici. Cel mai lung tunel din lume, care face legatura intre Marea Britanie si Franta si care are o portiune de 39 de km sub nivelul marii a iesit pe locul al saptelea in topul nou al celor "sapte minuni ale lumii". Sondajul a fost condus de catre Teletext Holidays.
Se pare ca prima minune a lumii a fost votata cladirea Operei din Sydney, care deja este un simbol al orasului in care se afla. Batranul Turn Eiffel a iesit pe locul al-II-lea, el fiind vizitat, din anul...   (1614 afisari)      1 comentariu
Vioara Stradivarius furata de la Viena a fost recuperata
-- O vioara Stradivarius, a carei valoare este estimata la suma de 2,5 milioane de euro, care a fost sustrasa la sfarsitul lunii mai, in timpul unei spargeri spectaculoase, din apartamentul din Viena al unui muzician, a fost recuperata de politia austriaca.
Vioara a fost gasita intacta in timpul unei perchezitii facute intr-un apartament din capitala austriaca si sase suspecti de origine georgiana, care cerusera azil in Austria, au fost arestati. Proprietarul...   (365 afisari)
meteo
Frumos si cald
Bucuresti
Vremea va fi frumoasa si calda, iar cerul variabil. Vantul va sufla in general moderat in cursul zilei. Temperatura maxima va fi de 29-30 de grade, iar minima se va situa in jurul valorii de 16 grade.
In tara
Vremea va fi in general frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza in zona de munte si in vestul tarii, unde pe arii restranse vor fi ploi slabe de scurta durata. Vantul va sufla moderat in zonele extracarpatice si in general...   (56 afisari)
Stiri pe scurt
S-a inventat hartia digitala vorbitoare
Hartia digitala care poate vorbi daca este atinsa de utilizator si a carei tehnologie ar putea fi utilizata in multe domenii de activitate, printre care se numara publicitatea si marketingul, a fost creata de o echipa de cercetatori din Suedia, potrivit bbc.co.uk. Cercetatorii de la Mittuniversitetet au creat un panou interactiv de hartie care emite sunete inregistrate in momentul in care este atins de utilizator. Prototipul a fost imprimat...   (292 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Guvernul absurd (3064 afisari)
 Sotia lui Goga, "Privighetoarea lui Hitler" (2245 afisari)
 Mita la OTV (2219 afisari)
 Cartitele de sub Inter (2060 afisari)
 Rusia il plesneste pe Melescanu (1991 afisari)
 California Dreamin' (nesfarsit) (162 afisari)
 Negocieri, nunti si sfaturi pentru copii (160 afisari)
 Compromis pe schimbarile climaterice (70 afisari)
 Siamezele romance au trecut cu bine de prima operatie (66 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01197 sec.