Ziua Logo
  Nr. 3949 de joi, 7 iunie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
IT&C
»  
Romtelecom a lansat un serviciu de gazduire web pentru companii si persoane fizice
-- Romtelecom a lansat un serviciu de gazduire web , disponibil in patru variante, adresat companiilor mici si mijlocii si clientilor persoane fizice, potrivit unui comunicat al companiei, remis, miercuri, agentiei NewsIn.
Serviciul BeOnline furnizeaza sisteme online de stocare de informatii, imagini video sau orice alt tip de continut, accesibile prin intermediul Internetului. Domeniul .ro dorit este obtinut gratuit de...   (248 afisari)
Trei firme din IT vor sa asiste primariile in accesarea fondurilor europene
-- Companiile Intrarom, TotalSoft si Ascenta au realizat un consortiu care va propune administratiei publice asistenta pentru realizarea de proiecte eligibile pentru finantare din fondurile structurale si de coeziune, potrivit unui anunt facut miercuri, de cele trei companii.
Valoarea fondurilor structurale si de coeziune pentru domeniul IT&C este de 336 milioane de euro, in perioada 2007-2013. Fondurile structurale si de coeziune pot fi alocate pentru proiecte de la 50.000-100.000...   (134 afisari)
Amnesty International avertizeaza ca cenzura va afecta internetul
-- Amnesty International a avertizat ca internetul va fi afectat daca nu sunt luate masuri impotriva obstacolelor libertatii de exprimare online si a acuzat companii precum Google, Microsoft si Yahoo de complicitate cu guvernele care cenzureaza internetul, informeaza astazi BBC.
Reprezentantii organizatiei Amnesty International spun ca cenzura pe internet s-a extins in ultima perioada, la nivel international, de la doar cateva tari la mai multe zeci de tari. "Modelul chinez de...   (207 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Guvernul absurd (3064 afisari)
 Sotia lui Goga, "Privighetoarea lui Hitler" (2245 afisari)
 Mita la OTV (2219 afisari)
 Cartitele de sub Inter (2060 afisari)
 Rusia il plesneste pe Melescanu (1991 afisari)
 California Dreamin' (nesfarsit) (162 afisari)
 Negocieri, nunti si sfaturi pentru copii (160 afisari)
 Compromis pe schimbarile climaterice (70 afisari)
 Siamezele romance au trecut cu bine de prima operatie (66 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01056 sec.