Ziua Logo
  Nr. 3949 de joi, 7 iunie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
»  
Majoritatea societatilor in care liberalul Ovidiu Silaghi a fost implicat au dat chix * Cu toate acestea, el a fost numit in fruntea unui minister care se ocupa de destinele firmelor mici si mijlocii
Ministrul faliment
-- Despre liberalul satmarean Ovidiu Ioan Silaghi, titularul portofoliului nou-infiintatului Minister pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale (MIMMCTPL), se poate spune ca a avut o ascensiune fulminanta. Acesta insa nu a stralucit si nici nu a avut o activitate politica deosebita. Ministrul liberal si-a indreptat atentia mai mult catre afaceri.
La 44 de ani, Ovidiu Silaghi are un trecut destul de ciudat in calitate de manager si de asociat la mai multe firme. Cea mai cunoscuta este Banca Romaneasca SA Membra a Grupului National Bank of Greece...   (1209 afisari)      2 comentarii
Programul "Singur acasa"
-- In Romania se va realiza primul studiu referitor la copiii "abandonati" prin plecarea parintilor in strainatate * Actiunea mai multor organizatii neguvernamentale are sprijinul Politiei
Mai multe organizatii neguvernamentale finanteaza primul studiu national privind fenomenul copiilor "abandonati" ca urmare a plecarii parintilor in strainatate. Studiul va fi realizat in colaborare cu...   (269 afisari)
Vanzarea Electrica Muntenia Sud, una din tranzactiile pentru care mai multi inalti functionari sunt acuzati de tradare, va fi finalizata astazi
De la catuse la privatizare
-- Contractul de privatizare a companiei Electrica Muntenia Sud (EMS) se semneaza astazi cu grupul italian Enel, la sediul Guvernului, a anuntat Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS). La eveniment participa ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, presedintele AVAS, Teodor Atanasiu, si presedintele Enel, Fluvio Conti.
Reamintim, grupul italian Enel a fost desemnat, in vara anului trecut, castigator al procesului de privatizare a celei mai mari filiale a companiei Electrica, dupa ce a oferit 820,099 milioane de euro...   (387 afisari)
O eleva de la un liceu din Alba Iulia este suspectata ca ar fi infectat cu virusul HIV mai multi colegi * Conducerea liceului refuza sa comenteze acest caz
HIV la liceu
-- Autoritatea de Sanatate Publica si Politia din Alba au declansat o ancheta intr-un liceu din Alba Iulia, unde exista suspiciuni ca o adolescenta ar fi infectat cu HIV mai multi colegi. Fata, in varsta de 15 ani, din Barabant, eleva la unul dintre liceele cu profil tehnologic din Alba Iulia, ar fi intretinut relatii sexuale neprotejate cu mai multi colegi, desi stia ca este infectata cu o boala transmisibila.
Mai mult, presa locala vehiculeaza ideea potrivit careia tanara ar fi intretinut relatii sexuale si cu un profesor. Autoritatea de Sanatate Publica Alba nu a dorit sa ofere oficial nici o informatie despre...   (982 afisari)      3 comentarii
Marsul GayFest 2007 autorizat de primarie
-- O mie de persoane vor participa sambata, intre orele 17.00 si 19.00, la "Marsul Diversitatii" organizat de comunitatea minoritatilor sexuale din Romania in zona centrala a Capitalei, potrivit autorizatiei emise de Primaria Capitalei.
Asociatia "Accept" a primit acordul autoritatilor bucurestene, inca din primavara, pentru a organiza o manifestatie pe strazile Bucurestiului. Incepand cu ora 16.15, participantii se vor aduna pe Bulevardul...   (478 afisari)
Limuzine pentru demnitari
-- Cinci firme au participat, ieri, la sediul Serviciului de Protectie si Paza (SPP), la deschiderea ofertelor pentru achizitionarea de catre institutie a 34 de autoturisme.
Este vorba de doua loturi: 6 autoturisme pentru transportul demnitarilor romani si straini si 28 autoturisme pentru escorta demnitarilor.
Bugetul alocat de SPP pentru aceasta licitatie este de 5,02-5,05...   (310 afisari)
Stiri pe scurt
Basescu nemultumit de Legea Kogalniceanu
Presedintele Traian Basescu a solicitat ieri Parlamentului reexaminarea Legii privind transmiterea cu titlu gratuit a unui pachet de actiuni de 25% detinute de stat la Societatea Nationala "Aeroportul International Mihail Kogalniceanu - Constanta S.A." catre judetul Constanta, anunta Administratia Prezidentiala.
Basescu considera neoportun transferul unor bunuri apartinand Aeroportului International Mihail Kogalniceanu din domeniul public...   (174 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Guvernul absurd (3064 afisari)
 Sotia lui Goga, "Privighetoarea lui Hitler" (2245 afisari)
 Mita la OTV (2219 afisari)
 Cartitele de sub Inter (2060 afisari)
 Rusia il plesneste pe Melescanu (1991 afisari)
 California Dreamin' (nesfarsit) (162 afisari)
 Negocieri, nunti si sfaturi pentru copii (160 afisari)
 Compromis pe schimbarile climaterice (70 afisari)
 Siamezele romance au trecut cu bine de prima operatie (66 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01638 sec.