Ziua Logo
  Nr. 3944 de vineri, 1 iunie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
IT&C
»  
Dell a lansat in Europa primele servicii pentru optimizarea infrastructurii IT
-- Dell a lansat in Europa o gama de servicii de virtualizare IT, care permite rularea mai multor sisteme de operare pe un singur server, ca parte a noii strategii a Dell de oferire de consultanta pentru dezvoltarea infrastructurii IT a organizatiilor, potrivit unui comunicat remis joi NewsIn.
Printre serviciile lansate joi se numara cele de design si optimizare a centrelor de date. Acestea din urma includ testarea de prototipuri ("proof of concept") inainte de implementarea propriu-zisa, in...   (92 afisari)
Avnet Technology Solutions deschide, joi, primul birou de vanzari in Romania
-- Grupul operational al Avnet, Avnet Technology Solutions, distribuitor de produse integrate, sisteme de calcul destinate intreprinderilor, software si servicii, deschide joi, in Bucuresti, primul birou de vanzari in Romania, potrivit reprezentantilor companiei.
"Acest birou este fondat pe baza recentei cresteri la nivel geografic privind "enterprize distribution", in Spania, Portugalia, Franta si Olanda, crestere rezultata din achizitia in luna ianuarie a companiei...   (102 afisari)
Studiu: Peste 70% din cititorii online ai marilor ziare britanice sunt din strainatate
-- Un studiu realizat de compania de cercetare si studii de marketing pe internet comScore in luna aprilie spune ca peste 70% dintre vizitatorii editiilor online ale ziarelor "Daily Mail", "Financial Times" si "The Independent" sunt din afara Marii Britanii, informeaza joi "The Guardian".
Peste 85% dintre vizitatorii editiei online ai ziarului de afaceri "Financial Times" si 73% dintre vizitatorii editiei de pe internet ai cotidianului "The Independent" sunt din afara Marii Britanii, potrivit...   (85 afisari)      1 comentariu
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Moscova a dirijat Revolutia (8933 afisari)
 M-am intors! Si cer Steaua Romaniei! (4412 afisari)
 Basescu si Securitatea in "Razboiul nevazut" (2839 afisari)
 Cutia neagra (2520 afisari)
 O noua alianta toxica (1702 afisari)
 Moratoriu politic pe sase luni (229 afisari)
 O chelnerita devine vedeta dupa ce a cantat pentru George Clooney (87 afisari)
 Romanii, mai pasnici decat francezii si americanii (86 afisari)
 Motiunea PD, depusa si retrasa pentru a doua oara (58 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01517 sec.