Ziua Logo
  Nr. 3944 de vineri, 1 iunie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
»  
Opozitie la strategia privatizarii energiei
-- Odata cu privatizarea complexurilor energetice se vand si zacamintele de carbune * Reorganizarea duce la disparitia Hidroelectrica, dar si a contractelor cu "baietii destepti"
"Privatizarea complexurilor energetice in forma actuala va avea acelasi rezultat ca si privatizarea Petrom, pentru ca odata cu vanzarea termocentralelor Turceni, Rovinari, Isalnita si Craiova se vand...   (479 afisari)
Babiuc a demisionat de la Camera de Comert
-- Victor Babiuc si-a dat demisia din functia de presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), invocand motive personale, iar conducerea Camerei este asigurata temporar de vicepresedintele organizatiei Dragos Seuleanu.
"Colegiul de conducere al CCIR, la propunerea lui Victor Babiuc, l-a ales cu unanimitate de voturi pe Dragos Seuleanu ca presedinte interimar al Camerei", se arata intr-un comunicat al CCIR. In opinia...   (588 afisari)      1 comentariu
Politicul ne ingheata ratingul
-- Tensiunile actuale din politica romaneasca nu au un impact negativ asupra ratingului de tara, dar, "in mod cert, elimina posibilitatea unei imbunatatiri in viitorul apropiat", a declarat Kenneth Orchard, analist la Moody's Investors Service, transmite Reuters.
El a adaugat ca majorarea deficitului de cont curent si continuarea politicii fiscale relaxate si incoerente reprezinta factori de risc pentru calificativ. Solutia pentru imbunatatirea ratingului, in opinia...   (161 afisari)      1 comentariu
Stiri pe scurt
Daianu si Rafo expropriati
Ministerul Transporturilor va aloca 6,27 milioane de lei pentru exproprierea unor terenuri necesare modernizarii DN1 si extinderii centurii Bucurestiului, printre beneficiarii despagubirilor numarandu-se fostul ministru de Finante Daniel Daianu, compania Rafo Onesti si firma de IT Tornado Sistems. Suprafata totala a terenurilor care vor fi expropriate este de aproape 63.000 de metri patrati, potrivit unui proiect de HG elaborat de Ministerul Transporturilor....   (289 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Moscova a dirijat Revolutia (8933 afisari)
 M-am intors! Si cer Steaua Romaniei! (4412 afisari)
 Basescu si Securitatea in "Razboiul nevazut" (2839 afisari)
 Cutia neagra (2520 afisari)
 O noua alianta toxica (1702 afisari)
 Moratoriu politic pe sase luni (229 afisari)
 O chelnerita devine vedeta dupa ce a cantat pentru George Clooney (87 afisari)
 Romanii, mai pasnici decat francezii si americanii (86 afisari)
 Motiunea PD, depusa si retrasa pentru a doua oara (58 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01123 sec.