Ziua Logo
  Nr. 3940 de luni, 28 mai 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
»  
"Vitalitate romaneasca" la Cannes
"California Dreamin' (nesfarsit)" al lui Cristian Nemescu a fost desemnat castigatorul sectiunii "Un Certain Regard". "Patru luni, trei saptamani si doua zile", in regia lui Cristian Mungiu, a primit premiul Federatiei Internationale a Presei Cinematografice, fiind considerat, totodata, unul din cele...   (971 afisari)      2 comentarii
Crestinii praznuiesc Sfanta Treime
Astazi, a doua zi dupa marea sarbatoare a Pogorarii Duhului Sfant (Rusaliile), Biserica Ortodoxa praznuieste Sfanta Treime. Credinta in Sf. Treime, Tatal, Fiul si Duhul Sfant este esenta credintei noastre ortodoxe, pe care o marturisim in toate zilele si in toate rugaciunile noastre, incepand de la cuvintele...   (610 afisari)
Americanii cauta de zor extraterestri
SETI, institutul american care se ocupa de cautarea inteligentei extraterestre, isi intensifica eforturile pentru gasirea de noi forme de viata in univers si va amplasa 42 de antene radio astronomice in nordul Californiei, pana la sfarsitul lui 2007.
SETI vrea sa finalizeze amplasarea antenelor pana...   (587 afisari)
     1 comentariu
A aparut "tour.ist"
A aparut primul numar al revistei "tour.ist", publicatie lunara care se adreseaza atat profesionistilor din turism, cat si "turistilor profesionisti". Tiparita in conditii grafice de exceptie si cu un pret accesibil, "tour.ist" este distribuita in Romania si in Republica Moldova.   (78 afisari)
METEO
-- Vremea se mentine calda
Bucuresti
Vremea va fi instabila. Treptat innorarile se vor accentua, iar spre seara si in cursul noptii vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima va fi de 31-32 de grade, iar minima in jur de 18 grade.
In tara
Vremea va fi in general instabila si se va mentine deosebit de calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil. Indeosebi la deal si la munte vor fi averse si descarcari electrice. Izolat vor...   (61 afisari)
     1 comentariu
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Onoarea tarii, spalata (4055 afisari)
 Armata pe faras (3494 afisari)
 Tavalugul Omar (3297 afisari)
 Se naste o lume noua (3135 afisari)
 Pentru cine face partie Traian Basescu? (2722 afisari)
 Romania, succes rasunator la Cannes (459 afisari)
 Democratii ameninta cu motiunea de cenzura, PSD promite guvern stabil in 10 zile (161 afisari)
 "Sepuku" la Ministerul Agriculturii (92 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01213 sec.