Ziua Logo
  Nr. 3940 de luni, 28 mai 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
»  
Poveste din New York
-- Saviana Stanescu vine la Bucuresti cu un spectacol al celebrului Teatru La MaMa
Montarea celebrului Teatru La MaMa E.T.C. din New York, pe textul Savianei Stanescu, "Sa epilam spre Vest" ("Waxing West"), care a avut premiera in aceasta primavara, pe 5 aprilie, si fiind un proiect...   (310 afisari)
Primavara jazzistica cu Orient Express
In ultima zi a primaverii de anul acesta, pe 31 mai, grupul Orient Express condus de pianistul Harry Tavitian se va afla pentru prima data la Budapesta, concertul urmand sa fie gazduit de una din cele mai cunoscute sali din capitala Ungariei, la Millenaris Theatrum. Concertul are loc la initiativa Institutului...   (59 afisari)
ACTUALE
Lucia di Lammermoor si Luminita Berariu
Lucia (di Lammermoor) este eroina binecunoscuta si multindragita a lui Donizetti din opera omonina a carei premiera a avut loc in aceste aceste capricioase zile de primavara-vara la Opera Nationala Bucuresti. Luminita (Berariu) este o pianista prea putin cunoscuta si indragita doar de cei care au avut...   (201 afisari)
Ce citeau romanii acum 68 de ani?
-- Franta ajuta la inzestrarea armatei romane (II)Sosesc inca trei avioane de bombardament
Ministrul aerului francez va sosi in Capitala Marti la orele 6 d.a. D-sa calatoreste la bordul unui avion de pasageri Potez 62 al companiei Air France, care dubleaza cursa obisnuita Paris - Bucuresti, si este insotit de numerosi technicieni si specialisti. La aeroportul Baneasa, d-sa va fi intampinat de d-l Radu Irimescu, personalul ministerului aerului si marinei, ofiteri superiori...   (40 afisari)
Stiri pe scurt
Cinemateca de luni
Muzeul National al Literaturii Romane, cu sprijinul ArCuB si ArtJazzClub, organizeaza in fiecare seara de luni, incepand cu ora 20.00, o vizionare a unor creatii importante ale filmului romanesc si universal, in cadrul proiectului "Cinemateca Literaturii", al carui director este Ioan Cristescu. Filmele sunt insotite de comentariul lui Ioan Grosan si al invitatilor sai. Seara de astazi este dedicata regizorului Tex Avery. Evenimentul va avea loc la Rotonda Muzeului...   (97 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Onoarea tarii, spalata (4055 afisari)
 Armata pe faras (3494 afisari)
 Tavalugul Omar (3297 afisari)
 Se naste o lume noua (3135 afisari)
 Pentru cine face partie Traian Basescu? (2722 afisari)
 Romania, succes rasunator la Cannes (459 afisari)
 Democratii ameninta cu motiunea de cenzura, PSD promite guvern stabil in 10 zile (161 afisari)
 "Sepuku" la Ministerul Agriculturii (92 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01256 sec.