Ziua Logo
  Nr. 3939 de sambata, 26 mai 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
»  
Arta face noapte alba
-- Galeriile expozitionale isi prelungesc programul, pentru 24 de ore
Daca saptamana trecuta lumea intreaga - prin urmare, si Romania - celebra Noaptea alba a muzeelor, azi galeriile expozitionale fac acelasi lucru; pentru 24 de ore, acestea isi prelungesc programul pentru...   (257 afisari)
   (112 afisari)
Saptamana culturii la Sighisoara
Sighisoara va gazdui, incepand cu 28 mai, "Deutsche Kulturwoche" (Saptamana culturii germane), manifestare organizata de Forumul Democrat German din Romania si Forumul German din localitate, pe parcursul careia vor avea loc spectacole de teatru si concerte de orga. Evenimentul, desfasurat sub motoul...   (102 afisari)
Cannes in direct
Sfarsitul de saptamana concentreaza atentia telespectatorilor TVR Cultural asupra evenimentului cinematografic al momentului: Festivalul de film de la Cannes. Duminica seara, TVR Cultural va transmite, in direct de la Cannes, Gala Festivalului de Film. Laurentiu Damian, profesor regie-film la UNATC si...   (209 afisari)
Porti deschise la Belle-Arte
Cea de a treia editie a evenimentului "Porti deschise" la Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti se desfasoara azi (de la orele 11.00 pana dimineata devreme, a doua zi) sub motto-ul "On air". Inaugurarea oficiala a Simpozionului de Arte Vizuale (cea de a doua titulatura a evenimentului) o va face conf. univ. dr. Ruxandra Demetrescu, rectorul UNA, in prezenta invitatilor speciali acad. Neagu Djuvara si Catalin Deaconescu, subprefectul Capitalei, azi la orele 14.00....   (57 afisari)
Stiri pe scurt
Hristos impartasit copiilor
Ieri, la Facultatea de Teologie Ortodoxa "Patriarhul Iustinian" din Bucurestia avut loc lansarea oficiala a proiectului intitulat "Hristos impartasit copiilor". Initiat cu binecuvantarea si aprobarea Sfantului Sinod de catre Biserica Ortodoxa Romana si organizatia World Vision Romania, proiectul urmareste implementarea unor metode de cateheza atractiva pentru parohii in randul copiilor si adolescentilor. In acest scop, au fost editate o serie de ghiduri...   (93 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Polemica Antonescu (3029 afisari)
 Suparare la Palat! (2824 afisari)
 Hitler in intimitate (2787 afisari)
 Bodyguarzi platiti regeste (2662 afisari)
 Elogiul neputintei (si al discriminarii) (2595 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01296 sec.