Ziua Logo
  Nr. 3930 de miercuri, 16 mai 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
In ciuda secetei, ministrul Remes nu este de acord cu despagubirea taranilor, pentru ca acestia nu au apelat la irigatii
Cu ochii in soare
-- Ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remes, nu este de acord sa declare culturi calamitate din cauza secetei si, in consecinta, sa fie acordate despagubiri daca nu s-a apelat la irigatii.
"Nu vor fi declarate zone calamitate, pentru ca nu au apelat la sistemul de irigatii, indiferent de tarife. Acolo unde s-a facut contractarea, dar suprafetele n-au fost udate, din cauza tarifelor sau a...   (239 afisari)
Stilul de viata, "motiv" de discriminare la munca
-- Stilul de viata, mai mult sau mai putin sanatos, poate fi unul dintre factorii care determina obtinerea sau pastrarea unui loc de munca. In multe tari industrializate, a fi obez, fumator sau suferind de hipertensiune poate reprezenta un dezavantaj atunci cand se cauta un loc de munca.
Astfel, discriminarea la locul de munca imbraca noi forme care se alatura celor vechi, cunoscute deja, se arata in Raportul global al Biroului International al Muncii (BIM) privind discriminarea la locul...   (430 afisari)
3000 de taxiuri asediaza Capitala
-- Traficul rutier din Bucuresti va fi afectat astazi, intre orele 10.00 si 15.00, din cauza mitingului taximetristilor, politistii recomandand soferilor sa evite zonele de desfasurare a protestului, pentru evitarea blocajelor de circulatie.
Manifestantii se vor aduna, intre orele 10.00 si 12.00 pe platoul din fata Salii Polivalente dupa care vor marsalui pe traseul: Sala Polivalenta-Bd. Tineretului-Bd. Dimitrie Cantemir-Piata Unirii-Bd. I....   (348 afisari)      2 comentarii
Videanu, amfitrion la Viena
-- Adriean Videanu a dat aseara o receptie la Palatul Schonbrunn din Viena, la care i-a invitat pe Michael Haupl, primarul orasului-gazda a evenimentului "Sampling Bucharest - Zilele Bucurestiului la Viena", mai multe personalitati autohtone, dar si oameni de afaceri si oameni de cultura din Romania.
In cadrul manifestarii ce se desfasoara, timp de trei saptamani, in capitala Austriei, au loc mai multe evenimente culturale si economice. Despre acest program, Adriean Videanu a spus ca Bucurestiul a...   (245 afisari)      1 comentariu
Stiri pe scurt
Birou de asistenta sociala
Romanii care au lucrat sau inca lucreaza in Italia, precum si italienii din Romania vor putea fi consiliati cu privire la drepturile lor, de catre reprezentantii noului birou deschis la Bucuresti de o organizatie sindicala italiana, impreuna cu Federatia Generala a Sindicatelor (FGS) - Familia. Ital - Institutul de Asistenta a Lucratorilor - fundatia sindicatului UIL (Uniunea Italiana a Lucratorilor), care opereaza in Romania prin intermediul Organizatiei...   (131 afisari)
Aeolus intra pe piata romaneasca
O noua agentie de turism greceasca a venit pe piata turistica din Romania aducand noi oferte, pachete si destinatii turistice. "In 1994 am extins activitatea agentiei noastre in Slovacia, iar astazi suntem prezenti in sase tari: Ungaria, Slovacia, Cehia, Polonia, Romania si Grecia. Anual calatoresc cu...   (210 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cu Basescu inainte! (5468 afisari)
 Dovada Flota (5455 afisari)
 Avion deturnat de o partida de sex (2956 afisari)
 Orasul plutitor (2195 afisari)
 "Campanie murdara pentru referendum" (1812 afisari)
 Renegocierea majoritatii parlamentare, legea lustratiei si o colaborare cu Iliescu, Constantinescu si Regele Mihai (369 afisari)
 Unul dintre cei mai mari traficanti de heroina, arestat cu ajutor romanesc (205 afisari)
 Activitatea Directiei Nationale Anticoruptie la control (75 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02290 sec.