Ziua Logo
  Nr. 3930 de miercuri, 16 mai 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
»  
Strategia Vosganian
-- Proiectul strategiei energetice prevede privatizarea in 2008 a complexurilor energetice Turceni, Rovinari si Craiova si stergerea datoriilor Termoelectrica si Nuclearelectrica
Ministerul Economiei si Finantelor a finalizat proiectul strategiei energetice 2007 - 2030 si l-a lansat in dezbatere publica. Proiectul va fi prezentat Guvernului, cel mai probabil, la jumatatea lunii...   (392 afisari)      1 comentariu
Creditele de consum domina piata
-- Creditele de consum vor ramane, pe termen mediu, principala forma de finantare a populatiei, insa pe termen lung cererea se va orienta in special catre imprumuturile imobiliare, a declarat, ieri, prim-viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniai (BNR), Florin Georgescu.
"Pe termen lung, se va produce o repliere a cererii catre creditele imobiliare. Piata creditelor de consum va ajunge aproape de saturatie", a afirmat Georgescu. El a aratat ca principalii factori care...   (197 afisari)
Romania tinuta la usa de tarile datoare
-- Procesul de recuperare a creantelor Romaniei in relatia cu diferite state, rezultate din operatiunile de export derulate inainte de 1990, este influentat de dificultatile economice ale unor tari africane si refuzul categoric al autoritatilor cubaneze de a negocia restituirea datoriei.
Romania nu a reusit inca sa inceapa negocierile cu Sudan, Congo, Nigeria si Somalia, care au o datorie totala de 190,6 milioane dolari, si cu autoritatile din Cuba, care trebuie sa restituie aproximativ...   (1258 afisari)      1 comentariu
Parteneriat Business Standard - Handelsblatt
Cel mai important grup de presa de afaceri din Germania, "Handelsblatt" - parte a marelui conglomerat media Verlagsgruppe Georg von Holtzbrink - intra pe piata din Romania, in parteneriat cu Realitatea-Catavencu, prin cotidianul "Business Standard".
Acest parteneriat se va desfasura in mai multe etape...   (99 afisari)
Lansare EvoBus
-- EvoBus, importatorul general al autobuzelor Mercedes Benz si Setra, va participa la licitatia pe care RATB o va organiza in luna iunie pentru achizitia a 500 de autobuze, a declarat, ieri, directorul de vanzari al companiei, Deniz Kuluhan. Compania a vandut RATB, anul trecut, 400 de autobuze.
Firma a lansat pe piata romaneasca, modelul de autobuz Mercedes-Benz Intouro, fabricat in Turcia, la o filiala a Daimler-Chrysler. Autovehiculul este dotat cu doua punti si doua usi, fiind disponibil in...   (273 afisari)
Stiri pe scurt
Reuters cumparat de Thomson
Grupul de presa britanic Reuters a acceptat, ieri, oferta de preluare in valoare de 17,5 miliarde de dolari inaintata de grupul canadian Thomson, transmite AFP. Reuters Founders Share Company, companie independenta care actioneaza ca protector al independentei editoriale a Reuters si care detine dreptul de a bloca preluarea companiei, a acceptat oferta Thomson.Contractul trebuie sa fie aprobat de organismele de reglementare in domeniul concurentei si...   (163 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cu Basescu inainte! (5468 afisari)
 Dovada Flota (5455 afisari)
 Avion deturnat de o partida de sex (2956 afisari)
 Orasul plutitor (2195 afisari)
 "Campanie murdara pentru referendum" (1812 afisari)
 Renegocierea majoritatii parlamentare, legea lustratiei si o colaborare cu Iliescu, Constantinescu si Regele Mihai (369 afisari)
 Unul dintre cei mai mari traficanti de heroina, arestat cu ajutor romanesc (205 afisari)
 Activitatea Directiei Nationale Anticoruptie la control (75 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01386 sec.