Ziua Logo
  Nr. 3930 de miercuri, 16 mai 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
»  
Personalitati britanice la Institutul Cultural Roman. Azi: Cavalerul Demarco
Arta intre Est si Vest
-- Renumitul curator, artist si profesor scotian Richard Demarco, impreuna cu video-artistii Alexander Hamilton si Richard Ashrowan, vor sustine azi (orele 18.00), la Institutul Cultural Roman din Bucuresti doua conferinte a caror tema este "Arta contemporana intre Est si Vest".
"Arhiva Demarco: Paul Neagu intre Joseph Beyus si Tadeusz Kantor" prezinta aspecte putin cunoscute ale influentei romanesti asupra mediului artistic din Edinburgh. Printre subiectele pe care le va aborda...   (108 afisari)
Laurii profesionistilor de televiziune
Emisiunea bilunara "La portile cerului", realizata de interpretul de muzica populara Grigore Lese (foto) pentru TVR Cultural a obtinut Marele Premiu, luni seara, la cea de-a XVII-a editie a Galei Asociatiei Profesionistilor de Televiziune din Romania (APTR). Din juriu au facut parte Nicolae Breban, Lucia...   (152 afisari)
"Bal-Can-Can" European
Festivalul Filmului European s-a incheiat la Bucuresti cu doua seri de gala, pe 12 mai la E-Uranus si pe 13 mai la cinema Studio. Aflat la a doua editie, Premiul Publicului a fost oferit de catre Orange peliculei care a intrunit cel mai mare numar de voturi din partea spectatorilor. Cele trei filme care...   (108 afisari)
Orfeu la Ateneu
In aceasta seara (ora 19.00), la Ateneul Roman din Bucuresti, va fi prezentat spectacolul "Orfeo in Dacia", proiect realizat de muzicologul Paola Besutti, sustinut de anasamblul Concerto Harmonico sub bagheta maestrului Mario Martinoli, cu Marinella Pennicchi (soprana), Vincenzo Di Donato (tenor), Federica...   (67 afisari)
La multi ani, Veroniki!
Cu ocazia aniversarii unui an de la inaugurarea Galeriei Veroniki Art, Fundatia Europeana Dragan organizeaza un moment aniversar la care vor fi prezenti, printre altii, Angela Tomaselli, Alma Redliger, Ion Stendl si Marin Gherasim - artisti care au expus pe parcursul primului an de activitate a galeriei...   (94 afisari)
Ce citeau romanii acum 68 de ani?
Vizita Suveranului in Bucovina (II)
Organizatorii vizitei Suveranului in Bucovina au luat masura ca trasura regala care va porni spre noua cladire a scolii primare sa fie escortata de arcasi calari. Dupa inaugurarea noii scoli primare, cortegiul se va indrepta spre stadionul din Bucsoaia. Aici, Suveranul va primi raportul presedintilor asociatiilor de arcasi din Bucovina. Vor urma un exercitii gimnastice de ansamblu, executate de arcasi. La sfarsit, va trece cortegiul...   (46 afisari)      1 comentariu
Stiri pe scurt
Strada cartii
Azi, la orele 15.00, in zona buchinistilor de la Universitate, se deschide "Strada cartii" in cadrul proiectului de arta publica si comunitara "I love Bucharest", sustinut de Galeria "Grigore Mora" si Asociatia din Pod. Strada este un nou program din seria de proiecte dedicate reabilitarii estetice si culturale a spatiului public bucurestean. Cele doua componente ale proiectului sunt bannerele cu citate amplasate pe cladirea Universitatii (16-31 mai) si interventia...   (75 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cu Basescu inainte! (5468 afisari)
 Dovada Flota (5455 afisari)
 Avion deturnat de o partida de sex (2956 afisari)
 Orasul plutitor (2195 afisari)
 "Campanie murdara pentru referendum" (1812 afisari)
 Renegocierea majoritatii parlamentare, legea lustratiei si o colaborare cu Iliescu, Constantinescu si Regele Mihai (369 afisari)
 Unul dintre cei mai mari traficanti de heroina, arestat cu ajutor romanesc (205 afisari)
 Activitatea Directiei Nationale Anticoruptie la control (75 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02265 sec.