Ziua Logo
  Nr. 3930 de miercuri, 16 mai 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
»  
Uite cine ne judeca!
-- Publicam declaratia prin care judecatoarea Veronica Dobozi a recunoscut in fata procurorilor ca si-a amenintat cu moartea o colega din Magistratura
Judecatoarea Veronica Dobozi, de la Sectia penala a Curtii de Apel Bucuresti, incearca cu disperare sa ramana in Magistratura, pozand in victima. CSM a hotarat indepartarea ei din sistem dupa ce a fost...   (1354 afisari)      1 comentariu
Acuzati de catre procurori pentru abuz in serviciu, complicitate sau instigare la aceasta infractiune
Membri UDMR anchetati de DNA
-- Procurorii DNA au inceput urmarirea penala, in cursul acestei luni, fata de Stefan Szabo, presedintele Consiliului Judetean Satu Mare, Rudolf Riedl, subprefect la Institutia Prefecturii Satu Mare, deputatul Erdei Doloczki Istvan si Cseke Attila Zoltan, subsecretar de stat in cadrul Secretariatului General al Guvernului, toti membri ai UDMR.
Presedintele Consiliului Judetean Satu Mare este acuzat de catre procurori de abuz in serviciu prin ingradirea unor drepturi, permiterea accesului unor persoane neautorizate la informatii care nu sunt...   (364 afisari)
Voiculescu afirma, DNA infirma
Dan Voiculescu, liderul Partidului Conservator, a declarat luni seara, la Realitatea TV, ca a vorbit la telefon cu procurorul care instrumenteaza dosarul Loteria, in care este cercetat, iar acesta i-ar fi spus ca nu este vinovat.
"Exista o lucratura in cazul Loteria, procurorii mi-au spus ca sunt...   (790 afisari)
     2 comentarii
Noul Cod de procedura penala in lucru
-- Ministrul Justitiei, Tudor Chiuariu, a anuntat constituirea unei comisii pentru elaborarea unui Cod de procedura penala (Cpp), care sa asigure rapiditate in desfasurarea proceselor penale, respectarea garantiilor procesuale ale cetatenilor, intr-un sistem compatibil cu exigentele europene.
Tudor Chiuariu a aprobat componenta comisiei pentru elaborarea Codului de procedura penala, din care fac parte procurori si judecatori ai curtilor de apel teritoriale, ai Directiei Nationale Anticoruptie,...   (343 afisari)
Stiri pe scurt
Simpozion pentru revizuirea Constitutiei
In organizarea Uniunii Juristilor din Romania si a Comisiei juridice a Camerei Deputatilor s-a desfasurat, la Bucuresti, simpozionul national cu tema "Constitutia Romaniei si exigentele integrarii europene. Posibile repere pentru revizuirea Legii fundamentale". Simpozionul si-a propus sa ofere un cadru potrivit pentru o serie de reevaluari, analize, critici constructive si pentru avansarea unor solutii viabile de perspectiva menite sa asigure...   (177 afisari)
     1 comentariu
Romania cheala
-- Rapoartele internationale dezvaluie ca pagubele provocate de taierile ilegalesunt de 1,5 miliarde de dolari
Rapoartele internationale din 2006 au scos la iveala dezastrul din padurile Romaniei. Peste 100.000 de hectare de padure au fost taiate "la ras" ilegal, iar peste 350.000 au fost taiate fara a se asigura...   (758 afisari)      1 comentariu
Tractorul Brasov, in pericol sa fie ucis a doua oara
-- Compania Maestro Constanta, participanta la licitatia de selectie a lichidatorului uzinei Tractorul Brasov, a contestat rezultatul procedurii in instanta si la AVAS. In replica, firma castigatoare, Casa de Insolventa Transilvania (CIT) Cluj, contraataca dur si spune ca aceasta contestatie ar putea afecta desfasurarea procedurii de lichidare voluntara a societatii brasovene.
Maestro Constanta a solicitat anularea licitatiei, intrucat CIT nu ar fi fost agreat de catre Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) sa deruleze operatiuni de lichidare de firme in zona Brasov,...   (293 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cu Basescu inainte! (5468 afisari)
 Dovada Flota (5455 afisari)
 Avion deturnat de o partida de sex (2956 afisari)
 Orasul plutitor (2195 afisari)
 "Campanie murdara pentru referendum" (1812 afisari)
 Renegocierea majoritatii parlamentare, legea lustratiei si o colaborare cu Iliescu, Constantinescu si Regele Mihai (369 afisari)
 Unul dintre cei mai mari traficanti de heroina, arestat cu ajutor romanesc (205 afisari)
 Activitatea Directiei Nationale Anticoruptie la control (75 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02540 sec.