Ziua Logo
  Nr. 3924 de miercuri, 9 mai 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Primarul general a pus la bataie 15 milioane de euro pentru rascumpararea a sase cladiri din Centrul Istoric * Videanu intentioneaza sa transforme imobilele in gradinite si birouri
Modelul Bran esuat la Bucuresti
-- Dupa modelul rascumpararii castelelor Peles sau Bran, primarul general Adriean Videanu a pus la bataie 15 milioane de euro pentru a readuce in posesia municipalitatii sase cladiri din Centrul Istoric, retrocedate in baza Legii 10/2001.
Primaria le-a avut in administrare, pana cand fostii proprietari le-au recuperat - in instanta sau prin dispozitii de punere in posesie. Edilul capitalei planuia sa transforme imobilele respective in gradinite...   (435 afisari)
Videanu renegociaza contractul cu Apa Nova
-- Primarul general Adriean Videanu a anuntat, ieri, ca municipalitatea va renegocia contractul cu Apa Nova, calificandu-l "pagubos" pentru oras. Noul contract va avea prevederi mult mai clare si "cat mai putin interpretabile".
"O prevedere din contract - o aberatie - spune ca Apa Nova nu investeste pentru extinderea retelelor de apa pe strazi neasfaltate. In schimb, exista o investitie serioasa la statia Crivina, dar cantitatea...   (187 afisari)
Promisiuni retrase partial
-- Reducerea contributiilor sociale cu sase puncte nu mai este foarte sigura. Nivelul diminuarii va fi stabilit cupa evaluarea impactului asupra bugetului. Ministrul Muncii sustine ca reducerile sa fie aplicate contributiilor angajatorilor.
Reducerea cu sase puncte procentuale a contributiilor sociale anuntata de premierul Tariceanu este greu de realizat in 2008 si nu va fi facuta de la angajat ci de la angajatori, a anuntat ieri ministrul...   (157 afisari)
Stiri pe scurt
Clasa IV-a la teste
In perioada 9-11 mai, Ministerul Educatiei organizeaza evaluarea scolarilor din clasa a IV-a. Potrivit unui comunicat remis redactiei, aproximativ 4.000 de elevi - esantion reprezentativ din 129 de scoli din toate judetele - vor sustine teste la doua din urmatoarele discipline: limba materna - limba si literatura romana sau limba si literatura maghiara, matematica si stiinte ale naturii. Fiecare elev va sustine testul la doua discipline diferite, combinatiile...   (188 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Arde-l pe corupt! (4289 afisari)
 Spionii romani sunt scumpi si prosti (3661 afisari)
 Drum bun, domnule Octavian Paler! (2546 afisari)
 Fara probe (2543 afisari)
 Mormantul regelui Irod cel Mare (2385 afisari)
 Legea ANI, adoptata de Senat cu unanimitate (166 afisari)
 Virgil Ardelean inlocuit de la sefia fostei ''Doi si-un sfert'' (115 afisari)
 Demisii la varful ministerului Justitiei (86 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02094 sec.