Ziua Logo
  Nr. 3924 de miercuri, 9 mai 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
»  
Cacealmaua chiriilor
-- In 2006, cea mai mica chirie a fost de opt lei pentru intregul an * Cea mai mare chirie incasata a fost de un milion de euro
Cel mai mic impozit anual platit in 2006 de persoane fizice pentru venituri din inchirierea de locuinte a fost de un leu (0,3 euro), ceea ce presupune ca o persoana a inchiriat locuinta pentru numai 8,33...   (676 afisari)
Primaria Capitalei vrea centralele ELCEN, dar fara datorii
-- Primaria Capitalei va cere Guvernului sa aprobe transferul centralelor termice din Bucuresti de la Termoelectrica la RADET, cu conditia stergerii datoriilor unitatilor catre furnizori si fata de stat si de anularea datoriei istorice a Regiei la ELCEN, in valoare de 713 milioane de lei.
Unitatile propuse pentru transfer sunt CET-urile Vest, Sud, Progresul, Grozavesti, Titan si societatea de intretinere si servicii Termoserv, prevede un proiect in acest sens intocmit de specialistii municipalitatii....   (197 afisari)      1 comentariu
Alpha Bank va acorda primele credite "relaxate"
-- Alpha Bank Romania va incepe saptamana viitoare sa acorde credite fara avans si va putea accepta si un grad de indatorare mai ridicat, fiind prima banca din Romania care a primit avizul Bancii Nationale a Romaniei (BNR) pentru normele de creditare realizate conform noilor reglementari.
"Am primit avizul BNR. Vom putea merge pana la 65% grad de indatorare si un avans de maxim 15%. Bineinteles ca daca cineva vine cu un avans de 80%, nu il vom trimite acasa. Este important sa vina clientul...   (370 afisari)
Stiri pe scurt
Pensiile cresc in septembrie
Valoarea punctului de pensie se va majora cu cinci procente din luna septembrie pentru ca executia bugetara de pana acum permite acest lucru, a declarat, ieri, ministrul Muncii, Paul Pacuraru. Daca la numirea in functia de ministru al Muncii Paul Pacuraru nu a dat asigurari in privinta majorarii punctului de pensie cu cinci procente, incepand din septembrie, oficialul Ministerului Muncii, Familiei si Egalitatii de sanse (MMFES) a declarat, marti, ca...   (229 afisari)
     1 comentariu
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Arde-l pe corupt! (4289 afisari)
 Spionii romani sunt scumpi si prosti (3661 afisari)
 Drum bun, domnule Octavian Paler! (2546 afisari)
 Fara probe (2543 afisari)
 Mormantul regelui Irod cel Mare (2385 afisari)
 Legea ANI, adoptata de Senat cu unanimitate (166 afisari)
 Virgil Ardelean inlocuit de la sefia fostei ''Doi si-un sfert'' (115 afisari)
 Demisii la varful ministerului Justitiei (86 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.05702 sec.