Ziua Logo
  Nr. 3917 de luni, 30 aprilie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Externe
»  
Iuscenko promite alegeri libere in Ucraina
-- Mai mult de 20.000 de ucraineni au demonstrat sambata in centrul Kievului, exprimandu-si sprijinul pentru decizia presedintelui Viktor Iuscenko de a dizolva Parlamentul si de a convoca alegeri legislative anticipate, relateaza Mediafax. "Alegerile anticipate vor avea loc fara indoiala", in pofida rezistentei opuse de coalitia guvernamentala prorusa care contesta decretul de dizolvare a Parlamentului, a declarat Iuscenko in fata participantilor la miting. "Vor fi corecte si democratice", a adaugat el, afirmand ca "Ucraina trebuie sa aiba o putere cinstita, care respecta legile si Constitutia".
Timosenko pro-Iuscenko
Manifestatia a avut loc la apelul opozitiei prooccidentale (Blocul Iulia Timosenko, partidul prezidential Ucraina Noastra si miscarea Autoapararea populara), in Piata Europei, situata...   (292 afisari)
Estonia muta soldatul sovietic intr-un cimitir militar
-- Monumentul soldatului sovietic din centrul capitalei Estoniei, Tallinn, va fi reamplasat intr-un cimitir militar din acelasi oras. Deocamdata monumentul se gaseste intr-o locatiei tinuta secreta, din cauza tulburarilor de strada din ultimele zile declansate de actiunea de mutare a acestei statui.
Aproximativ 1000 de persoane au fost retinute in timpul protestelor desfasurate joi si vineri in Estonia, a anuntat politia duminica, dupa calmul inregistrat in noaptea de sambata, relateaza Mediafax....   (465 afisari)      1 comentariu
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Gura de Rai (12770 afisari)
 Intre Doina Cornea si Liiceanu (4230 afisari)
 Teste pentru nevasta de milionar (3465 afisari)
 Liiceanu, noul Boc al presedintelui (3408 afisari)
 Referendumul de suspendare a Presedintelui si micile sale secrete (3173 afisari)
 Urmatoarea aparitie a ziarului va fi miercuri, 2 mai (60 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00867 sec.