Ziua Logo
  Nr. 3916 de sambata, 28 aprilie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
»  
Schimbari politice la Fondul Proprietatea
-- Reprezentantii BNR vor fi inlocuiti de specialisti agreati de partide * Varujan Vosganian motiveaza ca are nevoie de sustinere in Parlament
Reprezentantii Bancii Nationale a Romaniei (BNR) in Consiliul de Supraveghere al Fondului Proprietatea (FP) vor fi inlocuiti cu specialisti agreati de partide, a declarat ieri ministrul Economiei si Finantelor,...   (317 afisari)      2 comentarii
Remes: Licitatii cu dedicatii
Ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remes, a convocat, ieri, directorii Regiei Nationale a Padurilor (RNP) - Romsilva, in cadrul intalnirii sugerand ca acestia aranjeaza licitatii "cu dedicatii pentru executant" si platesc pentru numirea in functii, informeaza Mediafax.
Remes l-a chemat la raport...   (387 afisari)
Investitii Mechel
Combinatul siderurgic Mechel Targoviste a finalizat o noua investitie, in valoare de un milion de euro, care face parte din programul de modernizare tehnologica a combinatului.
Termenul de recuperare a investitiei in ansamblul procesului de productie este de cinci luni, se arata intr-un comunicat de presa al companiei. De remarcat, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a confirmat oficial, recent, realizarea tuturor obligatiilor investitionale asumate...   (116 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Comandantul jucator (4369 afisari)
 Iubeste un barbat mai tanar cu 50 de ani (3216 afisari)
 Tara unde traditia iti cere sa mori (2912 afisari)
 "Ma autosuspend temporar" (2792 afisari)
 Ofensiva anti-Basescu (2218 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01638 sec.