Ziua Logo
  Nr. 3913 de miercuri, 25 aprilie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Romanii bantuie Bulgaria si de 1 Mai
-- Ofertele pe litoralul bulgaresc bat concurenta romaneasca atat la pret cat si la stele * Singura alternativa rezonabila in Romania e reprezentata de statiunile balneare si pensiunile agroturistice
Bulgaria, asa cum ne-am obisnuit deja, are oferte foarte bune pentru romanii care doresc sa-si petreaca minivacanta de 1 Mai. Pentru un pachet de trei nopti, cu demipensiune, la un hotel de patru stele...   (535 afisari)
Orban l-a demis pe seful portului Constanta
Directorul general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta, Mircea Banias, a fost demis din functie, ca urmare a rezultatelor nesatisfacatoare, a anuntat, ieri, Ministerul Transporturilor. Motivele demiterii lui Banias sunt scaderea traficului portuar, de la 61 milioane tone...   (465 afisari)
Inimaroiu: "Vreau garaje cu lift in Sectorul 4"
-- Primarul Adrian Inimaroiu ne-a oferit lamuriri, intr-un interviu, despre modul in care vrea sa rezolve lipsa locurilor de parcare in Sectorul 4 al Capitalei.
Cum decurg lucrarile de asfaltare?
In continuare se lucreaza pe 15-16 strazi, iar licitatiile se desfasoara in graficul stabilit. Ma aliez cu toti primarii care spun ca Legea achizitiilor publice are...   (379 afisari)
     2 comentarii
Stiri pe scurt
Epidemie de varicela
Autoritatea de Sanatate Publica (ASP) Hunedoara a decretat epidemie de varicela in Valea Jiului, dupa ce in primul trimestru al acestui an au fost inregistrate aproape 500 de cazuri de varicela, dublu fata de aceeasi perioada a anului trecut. Directorul ASP Hunedoara, dr. Dan Magheru, a declarat ieri, pentru Mediafax, ca in primele luni ale anului in judet, in special in Valea Jiului, a fost inregistrata o frecventa mai crescuta a cazurilor de varicela, fiind...   (172 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Comunistul travestit (5428 afisari)
 Vesnica lui suspendare (4917 afisari)
 Raman la ZIUA - Dare de seama! (4035 afisari)
 Refuzat si rasucit (3562 afisari)
 Macovei se gandeste sa emigreze (3142 afisari)
 Suprasolicitare la locul de munca? Anorexie nervoasa? O tanara de 31 ani a incetat, brusc, din viata (690 afisari)
 Moneda romaneasca, Rocky al finantelor (194 afisari)
 Batalia pentru referendum (103 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01611 sec.